قبلش خوب بودم بعداز اون جریان این مدلی شدم شماهم بهتره قضاوت نکنی
درست ننوشتی گفتی ازارش میدم تا سر حد مرگ بد ازش چت دیدم خب نوشتارت رو درست کن تا قصاوت نشی بعدم با اینکارات دوباره میره یا بهش فرصت بده یا میخای انتقام بگیری اینجوری فایده نداره ولش کن برو
بنطر من تنها چیزی که یخشش نداره خیانته همیشه شوهرم اینو میگه شوهر سابقمم میگفت اگه روزی ازم خیانت دیدی میتونی جلوی چشمام بهم خیانت کنی
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
شما که یکبار جدا شدی، بعدش تونستی به راحتی با یکنفر دیگه زندگی کنی ؟ خاطرات همسرسابقت ..مقایسه کردنش ...
نه چون خیلی بدجنس بود چه خاطراتی اگه خوب بود که جدا نمیشدم جدایی که فقط نباید بخاطر خیانت باشه یکی خسیسه حسوده بدجنسه این خسیس حسود بدجنس بود حالا خیانت نمیکرد بعد ازدواجون یکدفعه ای شد اصلا بهش تعلق خاطری نداشتم اما شوهرم رو دوس دارم چون باهم دوس شدیم چندسال باهم بودیم اگر خدای نکرده این بود نمیتونستم
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
نه خداروشکر اینقدر ازش بدم اومده بود که دوستم نداشتم ازش بچه داشته باشم بگم پدربچمه اه خدایا شکرت
نمیدونستم اقاس من به اسم کاربرها دقت نمیکنم بعد رفتم دیدم اقا بود اخه به اقا چه مربوط که این چرا میخاد جدا بشه مگه مشاور خانواده اس