2777
2789

سلام.من رفتم عطاری خرنوب و جیسینگ و چندتا گیاه دیگ باهم گرفتم با هزار مکافات آسیاب کردم.عطاری گفت روزی ۱قاشق غذاخوری با شیر و عسل بده شوهرت بخوره.کسی میدونه صبح ها ناشتا بدم بخوره یا شبا قبل خوا؟؟

کدوم بهتره

گر بگویم مثل خون در رگ منی بهتان نیست

خصوصیات: علیه تنگی نفس· علیه تنگی نفس آلرژیک· علیه آلرژی‌های حاصل از سردی هوا· علیه ناتوانی جنسی· از بین برندة تورم ریه‌‌ها· خلط‌آور· پیشگیری کنندة سرطان ریه· افزایش دهندة تعداد اسپرم متحرک· علیه آسم· علیه اسهال· علیه یبوست

خرنوب و بی‌تحرکی اسپرم

در مردان تعداد طبیعی اسپرم، 40 میلیون در میلی‌لیتر و بیشتر می‌باشد. با کاهش این مقدار احتمال حامله ماندن خانم کاهش می‌یابد آنچه اهمیت دارد فقط تعداد کل اسپرم نیست،

فرمول خرنوب به کار برده شده، هم تعداد اسپرم‌های متحرک موجود در این 7 الی 8 میلیون اسپرم را افزایش می‌دهد و هم اسپرم‌های متحرک را پرتحرک‌تر می‌کند. از طرفی تعداد کم اسپرم متحرک را افزایش می‌دهد و از طرف دیگر برای اسپرم‌های متحرک موجود نیز تحرک و فعالیت بیشتری را سبب می‌شود.

فرمول خرنوب

افزایش دهنده تعداد و کیفیت اسپرم متحرک و علیه ناتوانی جنسی در مردان

خرنوب گیاهیه برای آقایونی که تعداد اسپرمشون کمه و یا اسپرم کم تحرک دارند و همچنین درمان زود انزالی معرفی کرده ده‌ها نفر رو دیدم که تشکر کردند و گفتند که با همین روش نتیجه گرفتن !!!!!!

طرز تهیه:

برای درمان مشکلاتی که در بالا گفتم 6 یا 7 عدد خرنوب را به چند قسمت تقسیم می کنیم و در داخل نیم لیتر آب در حال جوش می‌ریزیم و سه دقیقه منتظر می مونیم

و بعد زیرشو خاموش می کنیم و می ذاریم 20 دقیقه به همان حالت بمونه (خرنوب در داخل اب) بعد از 20 دقیقه تکه های خرنوب را در آورده و آب حاصل رو دو قسمت کرده و به مدت یک هفته صبح ناشتا و شب قبل از خواب می دیم اقایون محترم بخورن

بعد از یک هفته، .... به مدت سه ماه هر شب یک لیوان فقظ شب‌ها می دیم نوش جان کنند......

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اینو تو یه کانال طب سوجوک درمانی نوشته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو تو یه کانال طب سوجوک درمانی نوشته

ممنون عزیزم این چند روز کلی دربارش تحقیق کردم فقط من آسیاب کردم بازم تاثیر داره؟

ممنون عزیزم این چند روز کلی دربارش تحقیق کردم فقط من آسیاب کردم بازم تاثیر داره؟

نمیدونم والا من شخصا استفاده نکردم فقط این دستورو دیده بودم

سلام، من فقط خرنوب رو استفاده کردم برای همسرم،  به همون روشی ک دوستمون گفتن،  آسیاب نکردم، اما سرچ کن خیلیا تو نی نی سایت هم به روشی ک من استفاده کردم هم روش شما یعنی آسیاب شدش استفاده کردن نتیجه دیدن،  من هم خداروشکر بعد ۴۰روز ک همسرم  جوشونده خرنوب خورد باردار شدم. خودمم یکمی تنبلی تخمدان داشتم. 

سلام، من فقط خرنوب رو استفاده کردم برای همسرم،  به همون روشی ک دوستمون گفتن،  آسیاب نکردم، ...

وقتی این پستارو میخونم خیلی به اینده امیدوار میشم

وقتی این پستارو میخونم خیلی به اینده امیدوار میشم

امیدوار باشیم عزیزم،  من بعد دوسال  با همین روش باردار شدم و خودم هم اون ماه دارو استفاده نمیکردم حتی!  اما ماه های قبل همش قرص و آمپول.  واقعا تاثیر داره. إن شاءالله یه نی نی صالح و سالم به زودی بیاد تو دلت 😍

امیدوار باشیم عزیزم،  من بعد دوسال  با همین روش باردار شدم و خودم هم اون ماه دارو استفاده ...

ممنون شادی جون ک انقدر انرژی مثبت میدی