2777
2789
عنوان

من یه مادر خسته

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 32 پست
یکسال میشه با هم بیشتر خو گرفتن با هم هم بازی هستن بچه دوتا پشت سر هم درسته اذیت داره ولی خوبیای خوش ...

برای شما تا چند سال سخت بود؟ من الان دومی یه ساله داره میشه بینهایت سال سختی داشتم تک و تنهاام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی؟ یعنی دوساله بشه دوکی اوضاعم بهتر میشه؟

اره بخدا

یجوری باهم دوست بشن باورت نشه این روزا رو گذروندی

الان اولی کوچیکه رو ب عنوان رقیب میبینه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
خدا از دهنت بشنوه عزیزم

نگران نباش

خدا وقتی تو رو لایق داشتن این گلای زیبا دونسته تواناییشم داده نگهشون داری

میدونم بعضی اوقات خسته میشی مخصوصا که میگی همسرت سرکاره و تو تنهایی،اما تموم میشه

تو میشنی و لذت بزرگ شدنشون میخوری،دلت واسه اذیت کردناشون تنگ میشه

خوشبحالت دختر داری دخترا خوبن

به دختر و پسر نیست شما فاصله بچه هات کمه دومی رو زود اوردی اولی هنوز بچه هست من ۱۱ ساله دارم و ۲۰ ماهه امروز از صبح کوچیکه رو گذاشتم پیش بزرگه و رفتم بیرون دنبال کارام تا ظهر اومدم 

من سر هر زایمانم گفتم بسمه🤣الان که از ابو گل دراومدن نوزاد میبینم دلم میلرزه🤣خونمون دوخوابه،ب شوهر ...

ببین باور کن دوتا بسه، تو این دوره زمونه دوتا دختر گل داری همدم و هم زبونت میخوای چیکار

منکه دوتا پسر دارم و قراره تک و تنها بمونم اینهمه ام دارم زحمت میکشم

اصلا دیگه نمیخوام

خیلی سخته این جامعه گرونی مردا بی اعصاب. منکه همش میگم چه کاری کردم یکی بس بود.

ببین باور کن دوتا بسه، تو این دوره زمونه دوتا دختر گل داری همدم و هم زبونت میخوای چیکارمنکه دوتا پسر ...

از این نظرم حق باتوست

تو اون چند روزه جنگ باور کن میگفتم کاش نیاورده بودمشون گناه دارن

الانم اینجوری میگم ولی کو تا شرایط بچه سومم جور بشه که اگه بشه من میارم چون دوست دارم بچه

ولی فعلا شرایط کشور درست نیس

نمیارم قطعا تو این شرایط