مرسی مهربون❤️
از تجربه های خودم میگم که به دردتون بخوره همه چیزو براتون مینویسم تک تک جزئیاتی که برام اتفاق افتاده♡
من خودم از کلاس اول دبستان تا کلاس هفتم وابسته به کمک درسی بودم همیشه از گام به گام و.. استفاده میکردم و اینکه همیشه مامانم باهام درس میخوند تا کلاس هفتم یعنی نه اینکه بد باشه ولی خب من خودم انگار از لحاظ اینکه بتونم مستقل یاد بگیرم تنبل شده بودم و اعتماد بنفس اینو نداشتم که بدون مامانم درس بخونم،این مورد خیلی بهم ضربه زد
و اینکه من همیشه همه چیزو حفظ میکردم از همون کلاس اول
اصلا چیزی به اسممفهوم نمیدونستم چیه اینم خیلی بهم ضربه زد
دیگه از راهنمایی به بعد درسا سنگین تر شده بود و من مجبور بودم خودم درسارو به تنهایی هندل کنم و این برام غیر ممکن بود
ولی بازم مامانم کمکم کرد و راهنمایی هم با معدل عالی گذروندم
ولی تو دبیرستان که مهم ترین پایه هستش چون من از اول اشتباه درس میخوندم خیلی خیلی پسرفت کردم و تو کنکورم هیچی قبول نشدم و دوساله پشت کنکورم چون هنوزم که هنوزه بلد نیستم درس بخونم
چیزی که میخواستم درکل بگم اینه که از همین الان بهش یاد بدید که کتاب از همه کمک درسی ها مهم تره و تو الویت قرار بده
و اینکه وقتی وارد کلاس سوم شد یزره درسا سخت تر شد خلاصه نویسی و مفهومی خوندن رو بهش یاد بدید مثلا کتاب اجتماعی رو بهش بدید بگید از رو کتاب بخونه یه دفتر بهش بدید که مفهوم چیزی که خونده رو تو دفتر بنویسه یه دفتر هم بدید که خلاصه رو تو دفتر بنویسه و یه دفتر هم برا نکات مهم در نظر بگیره
و اینکه همیشه خودش درس بخونه یعنی مثلا بهش بگید تو کلاس خوب گوش کنه اگه گوش نکرد براش ویدیو اموزشی بزارید بعد یه مسئله ریاضی یا یه سوال درسی جلوش بزارید که حل کنه بدون کمک خودتون وقتی از همین ابتدا درگیر حل سوالات باشه ذهنش فعال میشه و میتونه مسائل مختلف رو حل کنه اگه نتونست بعد چندبار تلاش حل کنه پاسخ سوال رو جلوش بزارید از رو پاسخ بخونه و بعد خودتون براش توضیح بدید
و اینکه اینم بگم اصلا اصلا اصلاااااا نمره تا اواخر راهنمایی برای بچه مهم نیست
مثلا یکی مثل من نمراتش عالی بود تهش همه چیو خراب کرد چون من کل فکرو ذهنم نمره گرفتن بود هیچ وقت به فکر این نبودم که ببینم اشتباهاتم کجاست چندبار اشتباه کنم ببینم کجاها ضعف دارم اصلاحش کنم
اینکارایی که میگم خیلی به دردش میخوره مخصوصا الان که همه چیز مفهومی شده
الانم که پیش دبستانی هستش در حد اینکه باهاش حروف الفبا رو کار کنید یا براش ویدیو اموزشی بزارید که خودش یاد بگیره اعداد کار کنید و اینکه زبان هم حتما از کلاس دوم به بعد پیش ببره اوکیه
امیدوارم موفق باشه❤️✨️