2777
2789
عنوان

مامانایی که قبل از مدرسه با بچه شون پیش خوانی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
خواهرم توی یکی از بهترین دانشگاه های تهران درس خونده اونم تاکید روی پیش خوانی داره می‌خوام با فرمون ...

چقدر جالب و‌خوب 

ممنون که این تجربیات و برامون میگین بچه من کلاس اوله همش استرس دارم 

حتما عزیزم😍 ، خدا کنه معلم باشی 😍

مرسی مهربون❤️

از تجربه های خودم میگم که به دردتون بخوره همه چیزو براتون مینویسم تک تک جزئیاتی که برام‌ اتفاق افتاده♡

من خودم از کلاس اول دبستان تا کلاس هفتم وابسته به کمک درسی بودم همیشه از گام به گام و.. استفاده میکردم و اینکه همیشه مامانم باهام درس میخوند تا کلاس هفتم یعنی نه اینکه بد باشه ولی خب من خودم انگار از لحاظ اینکه بتونم مستقل یاد بگیرم تنبل شده بودم و اعتماد بنفس اینو نداشتم که بدون مامانم درس بخونم،این مورد خیلی بهم ضربه زد

و اینکه من همیشه همه چیزو حفظ میکردم از همون کلاس اول

اصلا چیزی به اسم‌مفهوم نمیدونستم چیه اینم خیلی بهم ضربه زد

دیگه از راهنمایی به بعد درسا سنگین تر شده بود و من مجبور بودم خودم درسارو به تنهایی هندل کنم و این برام غیر ممکن بود

ولی بازم مامانم کمکم کرد و راهنمایی هم با معدل عالی گذروندم

ولی تو دبیرستان که مهم ترین پایه هستش چون من از اول اشتباه درس میخوندم خیلی خیلی پسرفت کردم و تو کنکورم هیچی قبول نشدم و دوساله پشت کنکورم چون هنوزم که هنوزه بلد نیستم درس بخونم

چیزی که میخواستم درکل بگم اینه که از همین الان بهش یاد بدید که کتاب از همه کمک درسی ها مهم تره و تو الویت قرار بده

و اینکه وقتی وارد کلاس سوم شد یزره درسا سخت تر شد خلاصه نویسی و مفهومی خوندن رو بهش یاد بدید مثلا کتاب اجتماعی رو بهش بدید بگید از رو کتاب بخونه یه دفتر بهش بدید که مفهوم چیزی که خونده رو تو دفتر بنویسه یه دفتر هم بدید که خلاصه رو تو دفتر بنویسه و یه دفتر هم برا نکات مهم در نظر بگیره

و اینکه همیشه خودش درس بخونه یعنی مثلا بهش بگید تو کلاس خوب گوش کنه اگه گوش نکرد براش ویدیو اموزشی بزارید بعد یه مسئله ریاضی یا یه سوال درسی جلوش بزارید که حل کنه بدون کمک خودتون وقتی از همین ابتدا درگیر حل سوالات باشه ذهنش فعال میشه و میتونه مسائل مختلف رو حل کنه اگه نتونست بعد چندبار تلاش حل کنه پاسخ سوال رو جلوش بزارید از رو پاسخ بخونه و بعد خودتون براش توضیح بدید

و اینکه اینم بگم اصلا اصلا اصلاااااا نمره تا اواخر راهنمایی برای بچه مهم نیست

مثلا یکی مثل من نمراتش عالی بود تهش همه چیو خراب کرد چون من کل فکرو ذهنم نمره گرفتن بود هیچ وقت به فکر این نبودم که ببینم اشتباهاتم کجاست چندبار اشتباه کنم ببینم کجاها ضعف دارم اصلاحش کنم

اینکارایی که میگم خیلی به دردش میخوره مخصوصا الان که همه چیز مفهومی شده

الانم که پیش دبستانی هستش در حد اینکه باهاش حروف الفبا رو کار کنید یا براش ویدیو اموزشی بزارید که خودش یاد بگیره اعداد کار کنید و اینکه زبان هم حتما از کلاس دوم به بعد پیش ببره اوکیه

امیدوارم موفق باشه❤️✨️

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جالب و‌خوب ممنون که این تجربیات و برامون میگین بچه من کلاس اوله همش استرس دارم

من واسه پسرم کتابهای کار خیلی سبز رو می‌خوام بگیرم اون جوری که تا الان فهمیدم هوش و ریاضیش خوبه 

ولی دستش ضعیفه حفظش هم اصلا خوب نیست مثلاً برای حفظ یه شعر بسیار ساده باید پونصد بار شنیده باشه تا حفظ بشه 

باید روی ارتقای اینا بیشتر کار کنم و هنوز نمی‌دونم چطوری تنها گزینه م فعلا همون کتاب کار هست 

شما هم به نظرم به درس معلم کار نداشته باش ، خواهرم میگه بچه اگر توی کلاس حوصله ش سر بره بهتر از اینه که توی کلاس نفهمه معلم چی میگه 

میگه وقتی معلم سوال می‌پرسه از درسی که هنوز تدریس نکرده و دانش آموز اونو بلده به شدت تشویق میشه و اعتماد به نفسش خیلی می‌ره بالا و علاقمند میشه خواهرم تاکید بسیار زیاد روی علاقه داره میگه بچه رو علاقمند کن عاشق این بشه که بره مدرسه و درس بخونه دیگه خودش خودجوش پیش می‌ره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

منتظر بودم بگی چرا اف شدی ؟ اومدی بیا مفصل برام بنویس هر چی می‌دونی حتی اگه دانش آموز هستی تجربه ت ر ...

همرو براتون نوشتم گل🌹❤️

خیلی کمکش میکنه

امیدوارم تو تک تک مراحل زندگی موفق باشه❤️

من واسه پسرم کتابهای کار خیلی سبز رو می‌خوام بگیرم اون جوری که تا الان فهمیدم هوش و ریاضیش خوبه ولی ...

چقدر جالب 

دقیقا بچه من هوش ریاضیش خیلی خوبه و الان خوندن و نوشتن و کاملا بلد هست ولی امان از حفظ کردن اینو پارسال تو مهد فهمیدم که کلی باهاش تمرین و تکرار کنم تاااا یاد بگیره 

خواهرم توی یکی از بهترین دانشگاه های تهران درس خونده اونم تاکید روی پیش خوانی داره می‌خوام با فرمون ...

دقیقا کار درست همینه 

مغز ما اطلاعاتش روی قلاب ها میشینه پیش خوانی باعث میشه اون قلاب ها به وجود بیاد 

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من واسه پسرم کتابهای کار خیلی سبز رو می‌خوام بگیرم اون جوری که تا الان فهمیدم هوش و ریاضیش خوبه ولی ...

خدا حفظ کنه خواهرتونه ،خیلی خوبه همچین کسی باشه که دلسوزانه راهنماییمون کنه ،من کسی و ندارم میام این سایت از بقیه میشنوم هر چند وقتی اگر نکاتی گفتن بیایید اینجا بگید شاید مثل من زیاد باشه 🙏♥️😘

مرسی مهربون❤️از تجربه های خودم میگم که به دردتون بخوره همه چیزو براتون مینویسم تک تک جزئیاتی که برام ...

ممنون عزیزم که تجربه ات رو گفتی و زحمت کشیدی نوشتی چند بار میخونمش حتما 

آره اتفاقا برام مهمه که تا کلاس سوم دیگه خودش مستقل بشه نکته مهمی رو گفتی واقعا نمی‌خوام وابسته به من باشه همین الان می‌خوام باهاش کار کنم حتی صورت مسأله رو نمی‌خونم ذهنشو درگیر میکنم ازش میپرسم به نظرت اینجا باید چی کار کنی ؟ ممکنه پرت و پلا بگه ولی کمکش میکنم که خودش بفهمه صورت سوال چیه توی جواب هم کمکش نمیکنم با سوال پرسیدن ازش میذارم خودش جلو بیاد 

ببین پسر من ذهن تحلیلی داره هوش و ریاضیش خوبه ولی برعکس حفظش اصلا خوب نیست شما که حفظت خوب بوده به نظرت برای این مسأله چی کار میتونم بکنم ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چقدر جالب دقیقا بچه من هوش ریاضیش خیلی خوبه و الان خوندن و نوشتن و کاملا بلد هست ولی امان از حفظ کرد ...

اگه یه راه آسون برای بهتر شدن حافظه پیدا کردم ریپلای میکنم بهت میگم 

ممنون عزیزم که تجربه ات رو گفتی و زحمت کشیدی نوشتی چند بار میخونمش حتما آره اتفاقا برام مهمه که تا ...

قربون شما❤️

نگران نباشید اصلا

کلا پسرا حفظیاتشون ضعیفه

الان داداش منم مدرسه میره کلاس چهارمه حفظیاتش ضعیفه ولی هوش ریاضیش خیلی خوبه

من با داداشم اینطوری کار میکنم

مثلا میخوام بهش بگم شعر حفظ کنه بیت اولو براش میخونم میگم باهام تکرار کنه بعد چندبار همین بیتو تکرار میکنیم میریم بیت دوم اونم همینطوری تکرار میکنیم دوباره برمیگردیم بیت اول و دومو باهم از حفظ میگیم و تکرار میکنیم

یعنی هر بیتی که میریم جلو دوباره از اول برمیگردیم تکرا میکنیم کامل حفظ میشه

بعد یه دفتر بهش میدم میگم کل شعرو تو دفتر برای خودت از حفظ چندبار بنویس و تکرار کن

برای ایه و قرآن هم همینکارو میکنیم فقط تکرار تکرار تکرار

من حفظیاتم خیلی خوب بود با همون بار اول یاد میگرفتم ولی ریاضیم افتضاح بود برای اینکه یه مسئله ریاضی رو یاد بگیرم اونم میشستم حفظ میکردم💔

اینکه مفهومیات خوب باشه خیلی بهتر از حفظیاته چون از طریق مفهوم هم میشه یچیزی رو حفظ کرد مثلا همون شعرو معنیش رو بفهمه میتونه به راحتی حفظ کنه

سلام عزیزم‌خوبی 

یک سوال داشتم بنظرت با همچین بچه ای چه کاری انجام بدم تا بهتر بشه 

متاسفانه خیلی خیلی خجالتیه مثلا میریم تو جمع خانواده همسرم ازش سوال میکنن با سر نشون میده یا با لبخند خجالت زده ،اصلا کسی صداشو نمیشنوه تو خونه اوکیه بعد غذا حتمااا تشکر میکنه ولی میریم خونه مادر بزرگش روش نمیشه تشکر کنه بقیه بچها تشکر میکنن ولی این نه من واقعا ناراحتم از این بابت ،اینم بگم من و‌پدرشم خجالتی هستیم ولی بچم شدیدتره 

بنظرتون راهکاری هست تا کمی بهتر بشه؟؟ 

کلاس اوله