2777
2789
عنوان

حسودیم شده😐😑

813 بازدید | 60 پست

عقد دختر داییم بود.

دختر داییم زیاد دختر خوبی نبود کلا .داییم همیشه از دستش گریه میکرد اصن ابشون تو یه جوب نمیرفت.حتی یبار یه هفته فرار کرده بود از خونه و میخاست با یه پسره ک هیچ کسو کاری نداشت فرار کنه بره ترکیه ک با حقه و کلک برش گردوندن خونه و حبسش کردن و مشاور و اینا ک از سرش افتاد...خلاصه...

امشب عقدش بود یه عقد فوق العاده .یه خونواده خوب و شوهر خوشگل و پولدار مادر شوهر خوب خاهر شوهر خوب و...

حس کردم داره حسودیم میشه دست خودم نبود

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد دیدم این مدلی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

عزیزم براش دعا کن خوشبخت بشه.منم برات دعا میکنم انقد  خوشبخت بشی ک دگ حسودی نکنی

یه چیز دگ ظاهر زندگی فقط ظاهرع

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

از کجا معلوم که خوبن. از ظاهر و برخوردای رسمی اینجوری که نمیشه فهمید. البته ایشالا که خوشبخت بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم تو واقعا بعد از عقدشو ندیدی . منم دختر عمه شوهرم از بچگیش با خیلیا دوست بود .. یه بار توی ازدواج شکست خورد الان باز ازدواج کرده . شوهر دومیش میگن خیلی خوبه . ماه هگعسل خارجو عروسی انچنانیو ارایشگاهش فقط 5 تومن بود ... اما من بنظرم یه جای کار میلنگه. خوشبختی اینچیزا نیست

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

همیشه همینه دخترای بد شانسشون بهتره انگار.غصه نخور عزیزم انشالله خودتم خوشبخت میشی.ظاهرو خیلی وقتا نباید نگاه کرد بزار چند وقت بگذره حالا

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
اخر عاقبت نداره    

ایشالا ک زندگی خوبی داشته باشن ولی کسی باور نمیکرد ک اون پسره اومده گرفتتش

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....