2777
2789
اون انقدر سنگدل هست ک نگو شده قهر کردیم دعوامون شده تقصیر اون بوده ولی تا چند روز زنگش میزدم جواب نم ...

خب نزنه توهم نزن اگه بخوای همیشه اونم اشتباه کنه توکوتاه بیای کم کم ازهمه چی زده میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نزنه توهم نزن اگه بخوای همیشه اونم اشتباه کنه توکوتاه بیای کم کم ازهمه چی زده میشی

تو دوران عقدیم مامانمو چیکار کنم همش میگه قهر کردین منم بگم نه وقتی نمیاد دنبالم معلومه

تو دوران عقدیم مامانمو چیکار کنم همش میگه قهر کردین منم بگم نه وقتی نمیاد دنبالم معلومه

ببین اگه الان جلوی این رفتارشونگیری فرداتوزندگیتون اگه اشتباه بزرگیم کنه انتظارداره هیچی نگی... اینجوری خودت لطمه میبینی.... سعی کن خطاازسمت تونباشه اگه باشه معذرت بخواه واایناولی اگه نباشه اصلاقدمی برندارمادرتم چیزی گفت اهمیت نده یااگه متوجه قهرتون شدبگوواسه چیزی که مقصرنیستی منت نمیکشی

واقعیتش دلم برات سوخت  از این مرد عشقی نمیببینی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین اگه الان جلوی این رفتارشونگیری فرداتوزندگیتون اگه اشتباه بزرگیم کنه انتظارداره هیچی نگی... اینج ...

کاملا درسته ولی درد الان من ی چیز دیگس دارم اتیش میگیرم

اینا ب کنااااار دیشب بهم میگه من تا یه ساعت دیگه میام دنبالت گفتم خوب باشه بعد ی ساعت زنگش زدم میگه ...

سگ محلش کن

تبدیل شده به وظیفه برات که همش تو ناز بکشی

تولد مادر پدر و برادرشم نرو

🧸