2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش و آکنهقاعدگی نامنظم مو های زائد (صورت سینه و بدن)افزایش زنریزش مو

پریودیام بشدت نامنظمه دوماهی یبار مثلا

جوشم رو بدنم دارم یکم

وزنمم کلا ژنتیکی لاغرم از بچگی

فک  کنم منم تنبلی دارم پول ندارم برم دکتر نمیدونم چ کنم

پریودیام بشدت نامنظمه دوماهی یبار مثلاجوشم رو بدنم دارم یکموزنمم کلا ژنتیکی لاغرم از بچگیفک کنم منم ...

حتما برو خیلی مهمه واقعا خیلی خیلی مهمه پشت گوش ننداز پول جور کن برو

بهترین درمانش ویتاگنوس یا فمودین هست دربارشون سرچ کن من ۵ سال دکتر رفتم فایده نداشت کلی عوارض بهم رسید از دارو هورمونی خودم با این فمودین ۶ ماه مصرف کردم حامله شدم دومی هم همینطور متاسفانه یه مدت دوباره پریودم به هم خورده بود خوردم دوباره باردار شدم منی که یه روزی یه دکتر بهم گفت تو هیچ وقت خوب نمیشی همیشه پلی کیستیک خواهی ماند 

این قرص برام معجزه میکنه میخوام یه تاپیک دربارش بزنم فعلا انقدر درگیر این بارداری ناخواسته آم حوصله ندارم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
خب تا کی باید دارو بخوریم؟

دکتر به من گف تا تولد اولین بچه ات

ببین درکل اثر دارو موقتیه تا قطع کنی علائم برمیگرده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!