هانیل_۱۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2033 عنوان گزینه ری پست تو اینستا خیلی بیخوده 174 بازدید | 21 پست تا حالا چندبار میخواستم کامنت بخونم دستم خورده بهشهمش نگرانم ی وقت دستم بخوره یه پست زشت یا فحش دار ری پست بشه🤦🏻♀️😂فوبیای جدید با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹 1404/07/03 | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1260 خب برو تو صفحه ات قسمت ری پستهات رو چک کن یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
هانیل_۱۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2033 خب برو تو صفحه ات قسمت ری پستهات رو چک کن میدونم ولی همین که باید هربار چک کنم مسخره ست با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 من متوجه همین نشدم یکی دوبار دستم خورده بعد نوشت این پست روشمادوباره پست کردید..ینی چی؟توپستام ک نبود من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
هانیل_۱۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2033 چه اتفاقی میفته؟ اون پست رو تو پیجت دوباره منتشر میکنه به فالور هات نشون میده با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹
هانیل_۱۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2033 من متوجه همین نشدم یکی دوبار دستم خورده بعد نوشت این پست روشمادوباره پست کردید..ینی چی؟توپستام ک نب ... توی پیجت یه بخشی هست نماد ری پست رو گذاشته دوتا فلشه تو اون بخش ری پست ها رو نشون میده به فالور هات با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1260 اون پست رو تو پیجت دوباره منتشر میکنه به فالور هات نشون میده اتفاقا به نظرم گزینه جالبیه میتونی مطالبی که خوشت میاد رو ری پست کنی تا فالورات ببینن بدون اینکه بخوای پست جدید بذاری یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 16431 اون پست رو تو پیجت دوباره منتشر میکنه به فالور هات نشون میده اوه چه مسخرهمن خودم اصلا پست ندارم و نمیزارمخیلی بیخوده اگر همچین اتفاقی بیفته واقعا
هانیل_۱۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2033 اتفاقا به نظرم گزینه جالبیه میتونی مطالب که خوشت نیاد رو ری پست کنی تا فالورات ببینن بدون اینکه بخوا ... آره ولی گزینش همونجا دم دسته یه دفعه دستت بخوره پستی که نمیخای هم ری پست میشه با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 آره ولی گزینش همونجا دم دسته یه دفعه دستت بخوره پستی که نمیخای هم ری پست میشه نمیشه پس بگیری من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 توی پیجت یه بخشی هست نماد ری پست رو گذاشته دوتا فلشه تو اون بخش ری پست ها رو نشون میده به فالور هات ای بابا من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
هانیل_۱۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2033 نمیشه پس بگیری چرا میشه حذف کرد با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹
75golbanoo عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 7124 خیلی بیخوده تازه تا دستت نزدیک میشه فعال میشه اتفاقا من چند دفعه پست فحش اتفاقی ری پست کرده بودم خوب شد متوجهشپم