2777
2789
عنوان

گزینه ری پست تو اینستا خیلی بیخوده

174 بازدید | 21 پست

تا حالا چندبار میخواستم کامنت بخونم دستم خورده بهش

همش نگرانم ی وقت دستم بخوره یه پست زشت یا فحش دار ری پست بشه🤦🏻‍♀️😂

فوبیای جدید

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متوجه همین نشدم یکی دوبار دستم خورده بعد نوشت این پست روشمادوباره پست کردید..‌ینی چی؟توپستام ک نبود

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من متوجه همین نشدم یکی دوبار دستم خورده بعد نوشت این پست روشمادوباره پست کردید..‌ینی چی؟توپستام ک نب ...

توی پیجت یه بخشی هست نماد ری پست رو گذاشته دوتا فلشه تو اون بخش ری پست ها رو نشون میده به فالور هات

اون پست رو تو پیجت دوباره منتشر میکنه به فالور هات نشون میده

اتفاقا به نظرم گزینه جالبیه 

میتونی مطالبی که خوشت میاد رو ری پست کنی تا فالورات ببینن بدون اینکه بخوای پست جدید بذاری

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

اتفاقا به نظرم گزینه جالبیه میتونی مطالب که خوشت نیاد رو ری پست کنی تا فالورات ببینن بدون اینکه بخوا ...

آره ولی گزینش همونجا دم دسته یه دفعه دستت بخوره پستی که نمیخای هم ری پست میشه

آره ولی گزینش همونجا دم دسته یه دفعه دستت بخوره پستی که نمیخای هم ری پست میشه

نمیشه پس بگیری

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

توی پیجت یه بخشی هست نماد ری پست رو گذاشته دوتا فلشه تو اون بخش ری پست ها رو نشون میده به فالور هات

ای بابا