2777
2789
عنوان

پا کردن تو کفشم ابرومو بردن

126 بازدید | 7 پست

دختر خاله هامو خاله هام بدجور یکطور وحشتناک پشت سرم باهم حرف زدن بعدم به مامانم انتقال دادن 

در رابطه با پارتنرم که من پارتنرمو خانوادم میدونستن یکطور نامزدی قایمی بین خودمون بوده ارتباط زیادی داشتیم ولی قایم کرده بودیم 

حالا اینا پیجم که فقط یه پسر فالو دارم همه چیزه طرفپ در اوردن و کلی حرف بد زدن یع چیزایی که من نمیگم خودم راجب کسی میگم که شاید دختره رو بکشت من از همشون بهترم از همه لحاظ بدم بهشون نکردم همیشه هرچی خواستن بهشون دادم تا اونام خوب زندگی کنن یا حتی یکی دیگشون من نبودم داداشش خودشو مادرشو میکشت

حالا اینطور کردن میخوام علنیش کنم نامزدیمو ولی ناراحتم خیلی نارو خوردم از نزدیکانم کسایی که بهشون بهایه زیادی دادم خودمو خانوادم الان بفکرم قطع ارتباط کنم ولی نمیتونمم انتقام نگیرم هرنظر خوبی برام دارید بگید چه کمک کنه با سیاست تر رفتار کنم و هوشمندانه پاسخگو حرفایه بد باشم 

یا چطور جوابه خوبیمو‌ با بدی جواب دادن منم اینکارو کنم

لطفا بی جواب نزارید نیاز دارم کمکم کنید

فامیل همینن

عسلم بکنی تو حلقشون

باز حسادت شونو میکنن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم با همشون قطع ارتباط میکردم آنفالو میکردم و نمیزاشتم پاشونو بزارن مراسما

یکی از فامیلای ما رفته بود کلی چرت و پرت از من پیش نامزدم‌گفته بود منم میخوام دعوت شون نکنم

ولی آدمای خیلی بد دلی ان آدمو نفرین میکنن

تا جایی که‌من دیدم نفرین ظالم همیشه گیراست

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

من بودم با همشون قطع ارتباط میکردم آنفالو میکردم و نمیزاشتم پاشونو بزارن مراسما

اره مامانم خیلی وابسته اس الانم نمیخوام واکنش سریع نشون بدم ولی انفالو میکنم چونکه خودشون صمیمیت و علاقه ای نذاشتن 

ولی نامزدم گفت من وایمسیم جلو شون اجازه نمیدم تو عروسیم پاشونو بزارن اینا نتونستن خوشحالیه زنمو ببینن روزگارمونو سیاه کردن 

فقط نمیدونم چیکار کنم بدتر جنونیشون نکنم چیزای بدتری نگن

یکی از فامیلای ما رفته بود کلی چرت و پرت از من پیش نامزدم‌گفته بود منم میخوام دعوت شون نکنمولی آدمای ...

فامیلایع ماهم دسته کمی ندارن برای همین قایم کرده بودیم