2777
2789
عنوان

پالتو پاییزی 🧡🍂 کدوم رنگش 📸 بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم آبی احتمالا

من خودمم سرمه ای دوست دارم ولی فک کنم اونوقت واسه بافت زیرش دستم بسته میشه، نه؟ رنگای زیادی باهاش ست نمیشه 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

من خودمم سرمه ای دوست دارم ولی فک کنم اونوقت واسه بافت زیرش دستم بسته میشه، نه؟ رنگای زیادی باهاش ست ...

اخه رنگش خوبه مثلا یه جور نیست نتونی ست کنی.

مثلا سفید کرم صورتی حتی. چون تیره است صورتی میاد بهش. فقط سبز نمیتونی. یاسی بنفش کمرنگ ایناهم  خیلی ناز میشه. نارنجی هم میشه ولی نه هر نارنجی ای. خود طیف ابی

اتفاقا دستت بازه من مانتوم سرمه ای هست روسری های مختلف میتونم باهاش بپوشم.

مشکی و قهوه ای ولی کلا بیشتر بگرد پالتو های متنوع تر و خوش رنگ تری هم هستن

اکثریت تو همین طیف رنگی ن 🫠 این جنس پارچه و استرش خوب بود

قشنگ نیستن زیاد؟ :")

اخه رنگش خوبه مثلا یه جور نیست نتونی ست کنی.مثلا سفید کرم صورتی حتی. چون تیره است صورتی میاد بهش. فق ...

عه اره اره راست میگی 😍

بنظرت به من که پوستم گندمی روشن هم هست میاد؟ 

اکثریت تو همین طیف رنگی ن 🫠 این جنس پارچه و استرش خوب بودقشنگ نیستن زیاد؟ :")

چرا عزیزم قشنگن 

مهم اینه تو دوس داری

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عه اره اره راست میگی 😍بنظرت به من که پوستم گندمی روشن هم هست میاد؟

اره میاد عزیزم من خودم بودم مشکی نمیخریدم چون چادری هستم و و در کل بجز عزا مشکی نمیپوشم بنظرم شماهم رنگی اش رو بخر چون رنگ هاش خیلی قشنگه همین سرمه ایش به دلم نشست مثل رنگ سرمه ای های چرم هست.

اره میاد عزیزم من خودم بودم مشکی نمیخریدم چون چادری هستم و و در کل بجز عزا مشکی نمیپوشم بنظرم شماهم ...

مرسی عزیز دلم درست میگی 😍❤️