2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیذن و موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 52 پست
اخخ نمیشه واقعا من نمیتونم به محبت نیاز دارم من خیلی وابستشم

نگاه منظورم از این این نیست که فقط بیاد بره هر آدمی نیاز به محبت داره ولی باید تلاش کنی کاراش مهم نباشه ولی من هم محبت میکنم هم محبت میبینم ولی اصلا نه پا گوشیش میرم 

نه بحثی میکنم هیچی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخخ نمیشه واقعا من نمیتونم به محبت نیاز دارم من خیلی وابستشم

پس درگیر عشق یک طرفه شدی و باید حلش کنی باید اول عاشق خودت باشی و به خودت برسی بعد کم کم شوهرت بهت برمیگرده ، تو زن اصلیش هستی ولی بقیه هیجانات جنسی هستن

نگاه منظورم از این این نیست که فقط بیاد بره هر آدمی نیاز به محبت داره ولی باید تلاش کنی کاراش مهم نب ...

من اخه همینجور نشستم میاد دستش برام رو میشه 

منکه فک میکنم طلسمی چیزی دارم والا انگار همه چی دس به دس دادن من روز خوش نبینم و زندگیم داغون بشه 

پس درگیر عشق یک طرفه شدی و باید حلش کنی باید اول عاشق خودت باشی و به خودت برسی بعد کم کم شوهرت بهت ب ...

یک طرفه هم نیس والا نمیدونم اونم یجاهایی باهام خوبه یجاهایی محبت داره ولی نمیدونم چیه دقیق همه چی دس به دس دادن اتگار زندگی ما خراب بشه 

اول از عکس چتش و مدارک و اینا عکس بگیر و بعد به شوهرت بگو و اکر گفت از کجا فهمیدی نگو گوشید گشتم چون ممکنه رمز رو عوض کنه و اینا یه بهونه بیار مثلا گوشی تو دستت روشن بود تو صفحه چت بودی خوابت برد(بهش نگی از چتش عکس گرفتی) و بعد اگر دوباره تکرار کرد نشون بده عکس چت ها رو به پدر مادرش و بگو ادمش کنن اگر ادم نشد طلاق