2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیذن و موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم نریز تو خودت به شوهرت بگو و بگو ببین میرم این دوتا بچه ام میندازم سرت ببینم بازم کسی میاد سمتت

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

چرا این مردا تو دوران حاملگی زنشون اینکارو میکنن واقعا عقلشون نمیرسه بچشون تو شکم زنشونه 😭 ب واسطه زنشون دارن پدر میشن باید یکم آدم تر باشن. بعد ب ما زنا میگن ناقص العقل

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
سلام عزیزم. نا امید نباش، صبور باش به خاطر اون طفل معصومی که داره توی بغلت شیر میخوره، به خدا بسپار ...

اخه من همینجور نشستم دستش میاد برام رو میشه که نمیتونم آروم بگیرم 

خدا حداقل میتونه پنهون نگه داره اخه تو این وضعیت این همه غم ۶روز زایمان کردم و ۳روز بیمارستان بودم بخاطر بچه و بخیه هام کلا کبود تو این وضعیت این غم حقم نیس واقعا😭

همش میگم نکنه در حق کسی بدی کرذم که اینجور میشه 

میگی خواب دیدیخوب خیانت نکرده که

امروز یه شماره بهم زنگ زد حرف نزد بعد با گوشی مامانم عصر زنگ زدم بهش جواب نداد بعد خودش زنگ زد به گوشی مامانم که زنگ زدین دیدم صدای شوهرممه اسمش گفتم فلانی تویی گفت اره گفتم پس این شماره چیه گفت شاید استباه گرفتین و قطع کرد هر چقدر زنگ زدم جوتب نداد شوهرم اومد گفت من نبودم و اینا قشنگ هول بود استرس شدیدی داشت با عرق رو پیشونیش اومد خونه و قشنگ انکار کرد و منم موندم چه کنم

عزبزم بذار حقیقتی رو بهت بگم.شوهرت همینه و درست بشو هم به احتمال زیاد نیست.پس یا باید بری یا بمونی.میگی حمایتی نداری و دوتا بچه داری پس نمیتونی بری.پس بیخیال بشو و بمون و زندگیت رو کن و از اصلاح این مرد ناامید باش.اولش سخته ولی بعد یه مدت بهش بیشتر از قبل عادت میکنی

گفتم بابا کلی دغوا اینا فقط انکار میکنه وسلام

این اگر مدرک هم براش بیاری قبول نمیکنه تاجایی که بتونه.بار اول التماس میکنه ببخشیش بار بعدی گستاخ تر میشه.نذار روتون تو روی هم باز بشه.چون میگی حمایت نداری اینا رو بهت میگم چون جدایی واقعا احتیاج به حمایت داره 

اخه من همینجور نشستم دستش میاد برام رو میشه که نمیتونم آروم بگیرم خدا حداقل میتونه پنهون نگه داره اخ ...

حق داری، ولی شما توی این شرایط و حالی که داری فقط صبوری کن بخاطر بچه بخاطر بخیه هات که خدای نکرده بخاطر حرص و جوش عفونت نکنن آخه هیچی بالاتر از سلامتی خودت نیست فعلاََ،انشاالله که فقط در حد چت و پیام بوده کارش

خیلی سخته با عمق وجودم درکت میکنم 

اما یه تصمیم جدی بگیر لطفا یه مرد هست درست میشه پشیمون میشه یکی هست نه ذاتش خرابه و باید از نقطه ضعفش استفاده کنی این یه راه 

راه دوم کلا نادیده بگیری اگر واقعا راهی نداری مثل من من کلی مشاور رفتم این ور اونور ولی هیچ راهی نداشتم که جدا بشم پس کلا خودم زدم به خریت محض اصلا هم راضی نیستم ولی حداقلش اینه اعصابم خورد نمیشه پیاماشو ببینم 

امیدوارم بهترین ها نصیب خودت و بچه هات بشه شوهرت هم عاقل بشه ایشالله