2777
2789

من منتظرم برم خونه ی خودم بخونم پیش مامانم موذب میشم چون اصلا قبول نداره و مسخرم میکنه

خونه مادرشوهرم میخونم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن روی گوشیت تایم اذانو نصب کنی و وقتی اذان پخش میشه بلند شی نماز بخونی... متوسل شو به یه امامی تا خداوند خودش کمکت بده 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سعی کن همون لحظه اول که اذان میگن بخونی

تا دیگه باقی نمونه برای بعد

من خودمم متاسفانه همینجوریم

ولی می‌دونم هرکسی اول وقت نماز بخونه

خدا توی کارهاش و خواسته هاش سریع تر به اون میرسوندش

و برام تجربه شده

من منتظرم برم خونه ی خودم بخونم پیش مامانم موذب میشم چون اصلا قبول نداره و مسخرم میکنهخونه مادرشوهرم ...

همینکه موذب نشی و خجالت نکشی از انجامش مهمه 

زندگیه توعههه دختر به بقیهه چه ربطی دارهه

من‌همون لحظه که اذان میدن پا میشم میخونم 🙂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

همینکه موذب نشی و خجالت نکشی از انجامش مهمه زندگیه توعههه دختر به بقیهه چه ربطی دارهه

واقعا واکنش مامانم بده اگ اون نبود الان اصلا نمازهام ترک نمیشد عب نداره چیزی نمونده برم سر زندگی خودم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.»