2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگم دیگه طاقت ندارم

72 بازدید | 12 پست

دهم تجربیم 

خیلی تحت فشارم مدرسه ای که من رفتم یکی از بهترین مدرسه های شهرمونه ولی خیلی پشیمونم دوستام همه رفتن سهمیه خودمون 

تو این مدرسه با همه غریبم بین اون همه آدم حتی به نفرم نمی‌شناسم 

شاید خیلی خنده دار باشه ولی سرکلاس همه با دوستاشونن یا دارن درس میخونم باهم یا حرف میزنن و مشغول بگو بخندن منم همش حسرت میخورم 

بغض داره خفن می‌کنه راهنماییم کنین لطفاً:)

عزیز دلم میفهمم چی میگی خیلی سخته تنهایی توی مدرسه اما ازت خواهش میکنم اگه با کسی هم میخوای دوست بشی یا صمیمی بشی هیچی هیچی از. راز هات نگو اونا هم گفتن تو نگو تازه اولشه خودت برو جلو باهاشون حرف بزن ولی هیچی از راز هات نگو هیچی ما بچه هامون همه با هم دشمن شدن چون با هم قهر کردن امسال همه راز هاشون فاش شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم میفهمم چی میگی خیلی سخته تنهایی توی مدرسه اما ازت خواهش میکنم اگه با کسی هم میخوای دوست بشی ...

حتما،این کارو نمیکنم امیدوارم لااقل بتونم با کسی دوست شم

داری سخت میگیری گلم یه هفته که بگذره شمام تو اون کلاس باچتد نفر اوکی میشین این روزارو فراموش میکنین ...

منم  اولش اینطوری فکر میکردم ولی یهو یه حس بد گرفتم،رفتار اینا اصلا شبیه هیچکدوم از بچه های مدرسه قبلیم نیس 

اینا خیلی خودشونو میگیرن،کلا یه طورین 

میفهممت منم دلم برا محل کار قبلیم و همکارای گذشته م تنگه از ناچاری جای دیگه کار میکنم تو راه با گری ...

درکتون میکنم واقعا،امروز از وقتی اومدم خودمو سرگرم درس کردم ولی تهش دیگه داشتم خفه میشدم 

زنگ زدم به دوستم،دیدم داره تعریف می‌کنه از روزش،خیلی خوشحال بود ناچار با کلی بغض قطع کردم:)

منم اولش اینطوری فکر میکردم ولی یهو یه حس بد گرفتم،رفتار اینا اصلا شبیه هیچکدوم از بچه های مدرسه قب ...

به نظرم اینجوری احساس میکنی به هر حال تو اون کلاس دوتا ادم درستو حسابی پیدا میکنی خودتو اصلا اذیت نکن

به نظرم اینجوری احساس میکنی به هر حال تو اون کلاس دوتا ادم درستو حسابی پیدا میکنی خودتو اصلا اذیت نک ...

امیدوارم همینطور باشه ولی فعلا اصلا از بغل دستیم خوشم نمیاد،خیلییی خودخواهه موقع تدریس ازم سوال میپرسه یا چیزی میخواد من سریع انجام میدم 

درحالیکه ازش پرسیدم شنبه امتحانه یا نه یکم نگام کرد بعد پوزخند زد😐

امیدوارم همینطور باشه ولی فعلا اصلا از بغل دستیم خوشم نمیاد،خیلییی خودخواهه موقع تدریس ازم سوال میپر ...

واااا شمام باهرکسی مثل خودش برخورد کن اون لحظه هم بهش میگفتی من مگه چیز خنده داری ازت پرسیدم که خندیدی اعتماد به نفستو ببر بالا سعی کن باهرکسی مثل خودش برخورد کنی گلم

واااا شمام باهرکسی مثل خودش برخورد کن اون لحظه هم بهش میگفتی من مگه چیز خنده داری ازت پرسیدم که خندی ...

اتفاقاً همه مسخرش می کنند تو کلاس!

ولی خواستم باهاش مهربونم باشم دیدم واقعا حقش همونه بقیه مسخرش کنن دیگه اصلا بهش رو نمیدم

درکتون میکنم واقعا،امروز از وقتی اومدم خودمو سرگرم درس کردم ولی تهش دیگه داشتم خفه میشدم زنگ زدم به ...

الهییی🥹 راهی ب ذهنم نمیرسه برات آروم شی چون اگه میتونستم خودمو آروم میکردم اصلا دوس ندارم برم سرکار حدید حالم خیلی بده ایشالا تو کم کم آروم بشی 💕