2777
2789
عنوان

خانومایی که بادکتر ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه ولی به جون یدونه داداشم قسم من هرکی دکتر تو اطرافم دیدم همه از دم لاشی بودن 

۹۹ درصد هم با منشی ها میریزن روهم 

نمونش چند روز پیش رفته بودم دندون پزشکی خدا شاهده منشی منو میخواست از سر باز کنه بره با دکتره عشق و حال کنه چون خودم دیدمش که پاشو انداخته بود رو پای دکتره ، پیج دکتره رو هم داشتم زن و بچه داره حتی اسم دخترش هم جانان هست و یه سالشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

صبح میره کیلینیک ظهر میاد خونه البته خودمم معلمم الان که مدارس شروع شد حتی حوصله نمیکنیم باهم حرف هم بزنیم اون ناهار میخوره میره مطب منم یه گوشه میفتم تا شب دوباره میاد شام میخوریم و میخوابیم تا صبح زندگی یکنواخت یروز جمعه تعطیلی که اونم یا باید بریم خونه مادرش یا خستس میخواد بخوابه رفاه و امکانات ۱۰۰ اما خوش گذرانی و تفریح صفر البته همسر من دندانپزشک هستن

خوشبخته؟

ظاهرشون که چشم همه رو کور می کنه

باطنشون رو خدا عالمه

دو تا از دایی هام هر کدوم سه تا دختر دارن همه یا پزشکن یا تا دکترا درس خوندن  همون جوری هم ازدواج کردن 

زندگی هاشون شبیه این فیلم هاست 

پرستار، آشپز ، 

تو مهمونی ها اینقدر راحت برخورد می کنن آدم یادش می ره اینا دکتر و جراح هستن

وای حالم بهم خورد

منم دیگه آخرین بارم شد 

چون کارش خوب بود میرفتم پیشش ولی الان دیگه اسمشم نمیارم بره به درک مرتیکه فاسد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
صبح میره کیلینیک ظهر میاد خونه البته خودمم معلمم الان که مدارس شروع شد حتی حوصله نمیکنیم باهم حرف هم ...

مجبوری خالی ببندی.شما که مصاحبه فرهنگیان هر سال ردی خانم معلم!

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

منم دیگه آخرین بارم شد چون کارش خوب بود میرفتم پیشش ولی الان دیگه اسمشم نمیارم بره به درک مرتیکه فاس ...

منم یبار با به دکتر رفتم بیرون بیشرف دیت اول میخواس بوس بوس کنه اومدم خونه بلاک مردم

منم یبار با به دکتر رفتم بیرون بیشرف دیت اول میخواس بوس بوس کنه اومدم خونه بلاک مردم

دیدی گفتم 

اینا جنبه ندارن که 

خدا میدونه اونایی هم که تو کار زیبایی و اینا هستن تو دلشون چیا میگذره ، مگه یادت نیست چند سال پیش یه دکتره به بهونه جراحی بینی به چندین نفر تو اتاق عمل تجاوز کرده بود