2777
2789
عنوان

بچم عروسک داره کمد نداره

320 بازدید | 24 پست

چ کنم همش ی گوشه خونس .کمد گرونه ویترین عروسک موندم بخدا الانم باردارم میخام از این بی نظمی دربیاد چ کنم چ پیشنهادی دارین

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلف بگیر 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بیچاره بچه دوم🥱

از اون تور های کلفت و بزرگ بخر بزن به سقف

عروسکاشو ازش آویزون کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بگرد دیوار ببین قیمت مناسب میتونی پیدا کنی اتفاقا منم سرویس چوب بچم و میخوام یک بیستم قیمت بدم فقط بره،میخوام براش کمد دیواری اینا بزارم تخت دوطبقه بگیرم کمتر فضا اشغال کنه

مطمئنا کمد دیواری داره اتاقت اینقدر خرت و پرت ریختی توش که خودت خبر نداری. هر لباسی یه سال نپوشیده حتی اگر نو باشه رد کن بره. هر وسیله جهیزیه نو استفاده نکردی بفروش بره. کلی جا پیدا می کنی. در مورد کابینت هات هم همین کارو کن. کلا آدم اضافه ها رو رد می کنه حتی نو و استفاده نشده باشن، برکت و فراخی میاد به خونه.

بیچاره بچه دوم🥱از اون تور های کلفت و بزرگ بخر بزن به سقفعروسکاشو ازش آویزون کن

چ بد گفتی.بیچاره بخاطر ی کمد؟عزیزم من کم برا بچم نزاشتم ی کمد نخریدن نشد کم گذاشتن

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون