2777
2789

اول ویژگی های خوبشو میگم 

ظاهرش رو دوست دارم خیلی چشم پاکه و وفادار و خانواده دوست اهل مشروب و سیگار و هیچی نیست 

با ادبه و خسیس نیست و موقعی که مریض بشم حواسش بهم هست .

ویژگی های بدشم اینه که کلا چون ازدواجمون سنتی بود و اون قصد مهاجرت داشت و به زور خانواده بود بیشتر 

از همون اول باهام لج بود منم لج کردم 

واسه همین رابطمون زیاد خوب نیست

چند بار کتک زده 

یا تیکه میندازه بهم 

مهم ترینشم اینه که سرده و بی توجه 

و اینکه از اول ازدواج بچه نمی خواست 

اما الان که نا خواسته حامله شدم می خواد و خیلی دوس داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان با بچه تو شگپکمت دیگه فکر طلاقو بنداز بیرون سعی کن کنار بیای و دوسش داشته باشی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

داری بچه میاری میگی بمونی یا نه؟

وقتی پای یکی دیگه رو تو زندگی باز کردی در قبالش مسئولی

بشین زندگیتو کن دوتاتونم از لجبازی دست بردارید.مثل شما دیدم

کاربری قبلیم پرید🥲

شوهر مد نظر هشتاد درصد نوجوانان

ددی دست‌بزن‌دار که مهربونه و لوست می‌کنه 

این قسمت که میگی سر مهاجرت باهات لج کرده یه مدلیه، کتک زدن هم همین‌طور

خط قرمزه واقعا

باید اینا رو حل کنید، با مشاوره 

شوهرت کنترل خشم نداره وگرنه فکر نکنم ازین دیوونه‌هایی باشه که خوششون میاد اذیتت کنن

بقیه چیزاش خوبه، یه کم سر عقل بیاد دیگه عالی میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خیلی خوبہ پوئن خوب زیاد دارہ وفادارہ۔ اھل مشروب و سیگار نیس۔ خسیس نیس۔ با اینکہ مخالفہ بچہ بودہ اما بچہ رو دوست دارہ و حواسشم بھت ھست دیگہ چی میخوای! فقط کتک زدنہ کہ اونم ببرش مشاور کہ خشمشو کنترل کنہ