2777
2789
عنوان

فوبیا از دندون پزشکی

165 بازدید | 20 پست

خانما تا حالا شده برین دندون پزشکی بعدش دکتر با اون وسیله ها لب تون یا زبون تون رو زخم کنه و پاره بشه ؟

شده بی حسی براتون تاثیر نداشته باشه و طرف همینجوری کارشو ادامه بده بدون توجه به شما ؟

من دندونم داغونه ولی از بس میترسم دردشو تحمل میکنم نمیرم دندون پزشکی چه کنم 

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

بی حس نشه اصلا شروع به کار نمیکنه نترس 

من یه بار رفتم ۳ تا امپول زدم اما بخاطر عفونت بی حس نشد ک نشد 

قرص داد برگشتم خونه تا وقتی عفونتم خوابید برم 

نترس

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی حس نشه اصلا شروع به کار نمیکنه نترس من یه بار رفتم ۳ تا امپول زدم اما بخاطر عفونت بی حس نشد ک نشد ...

مرسی من خیلی ترسو ام 🥲

زیادم نمیرم اصلا یادم نیس آخرین بار کی رفتم

عزیزم اون وسیله ها اصلا به لب و لپ و صورت نمیتونه آسیب بزنه

تکنولوژیش یه جوریه که نمیتونه

منم باورم نمیشد تا اینکه یبار دکترم حین حرف زدن با دستیارش سوزن جرمگیری رو اشتباهی چسبوند به لپ و لبم ولی هیچی نشد، حتی دردی هم نداشت

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
مرسی من خیلی ترسو ام 🥲زیادم نمیرم اصلا یادم نیس آخرین بار کی رفتم

نبابا ، فقط صداش آزاردهنده ست ، وگرنه چیزی حس نمیکنی کلا 

فقط یادت باشه رودروایسی گیر نکنی اگه دیدی درد داره بهش بگو که بی حس نشدی

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

نه نشده خودشون حواسشون هست منم اولین بار که رفتم فشارم افتاده بود وبدنم یخ کرده بود ، ولی بعد دیدم ا ...

اخه من قبلا اون چیز های مته مانند رو دیدم بعد دندون پزشکه داشت میکفت اگه زیاد تکون بخوری لبت سوراخ میشه 

از دور بود ولی پشمام ریخت

عزیزم اون وسیله ها اصلا به لب و لپ و صورت نمیتونه آسیب بزنهتکنولوژیش یه جوریه که نمیتونهمنم باورم نم ...

واقعا میگی ؟ من بودم سکته رو میزدم همونجا 💔 خیلی عجیبه اون دستگاه ها دندون به اون سفتی رو میبره ولی لب به اون نازکی رو نه

نبابا ، فقط صداش آزاردهنده ست ، وگرنه چیزی حس نمیکنی کلا فقط یادت باشه رودروایسی گیر نکنی اگه دیدی د ...

همون اول کار که برم بهش میگم خیلی ترسو ام 😂💔 تازه نفس هم کم میارم همه اینا رو بهش میگم

هیچی نداره هیچ اتفاقی نمیفته منم ترسو بودم تا 19 سالگی نرفتم چند ماه پیش برا اولین بار رفتم چون خیلی ...

وای فکر خ منم چشمام رو میبندم فک کنم به خاطر همون وسیله هاس که میترسم زیاد

واقعا میگی ؟ من بودم سکته رو میزدم همونجا 💔 خیلی عجیبه اون دستگاه ها دندون به اون سفتی رو میبره ولی ...

آره عجیبه! ولی منم تا واسم اتفاق نیفتاد باورم نشد

نترس فقط یه دکتر خوب و جای مطمعن برو که خیالت راحت باشه و استرست کمتر شه

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

وقتی درباره بهترین مرکز صحبت می‌کنیم، باید مجموعه‌ای از ویژگی‌ها در نظر گرفته شود:

• تخصص پزشکان: حضور دندانپزشکان مجرب و متخصص جراحی فک و ایمپلنت.
  • تجهیزات مدرن: استفاده از دستگاه‌های پیشرفته تصویربرداری و جراحی.
  • سابقه درمانی موفق: تجربه بالا در کاشت ایمپلنت و رضایت بیماران.
  • مشاوره صادقانه: ارائه طرح درمان شفاف و متناسب با شرایط هر بیمار.

اگر به دنبال بهترین مرکز ایمپلنت در تهران هستید، توجه به تخصص پزشک، تجهیزات کلینیک، سابقه موفق و شرایط پرداخت اهمیت زیادی دارد. کلینیک دکتر علی  شالچی‌زاده در قیطریه و میدان شهدا  با ارائه خدمات حرفه‌ای، مشاوره دقیق و امکان پرداخت اقساطی، توانسته است اعتماد بیماران زیادی را جلب کند.

در کلینیک دکتر علی شالچی‌زاده امکان پرداخت اقساطی هم فراهم شده تا بیماران بدون نگرانی مالی بتوانند درمان خود را آغاز کنند.