2777
2789
عنوان

به دوستم پول تومن پول قرض دادم انگار یادش رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 44 پست
نه والا روم نمیشه بخدا حتی گفتم قید پولو بزنم

ببین اگر الآن نتونستی بگی خیلی خیلی مشکل داری یعنی برو جدا پیش مشاور آدم بزرگی که نتونه از حقش دفاع کنه و اینجوری اجازه بده حقش پایمال بشه مطمئنم ریشه ای مشکل داره،آخه یعنی چی نمیتونم بهش بگو عزیزم ۳۵ تومن رو کی میتونی بهم پس بدی ؟توی پیام بگو اگر گفت ۲۵ اون ده تومن هم یاد آوری کن بهش

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

وااا یعنی ده میلیون رو روت نمیشه بگی؟اونم یادش نرفته دیده تو اینجوری ساده ای میخواد قالتاق بازی دربی ...

این استارتر فک کنم 

بنده خدا خیلی صاف و ساده باشه

خدا کنه پولشو بهش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده هزار تومن مگه نگفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میلیون

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

عزیزم باور کن تو بگو یه ملیون، پول کمی نیس تو این گرونی کم رویی رو بذار کنار موقعی که خواس بهت پول ب ...

آره بخدا دقیقا نصف حقوق منه واقعا نمی‌دونم چرا بعضیا قرض و بدهی رو یادشون میره 

چند ساله پیش به یکی از دوستام یه تومن دادم اونم یادش رفت منم هیچی نگفتم 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

میلیون

نهههههههه..........اگه میلیونه که بش بگو اسی......پررو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

این استارتر فک کنم بنده خدا خیلی صاف و ساده باشهخدا کنه پولشو بهش بده

خیلی زیاد والا از قدیم گفتن حساب به سنار بخشش به دینار من برام فرقی نداره هرکی باشه میگم حتی ده هزار تومن هم 

این استارتر فک کنم بنده خدا خیلی صاف و ساده باشهخدا کنه پولشو بهش بده

من اگه ببینم کسی دستش تنگه و نداره بده کلا قید پولمو میزنم به یکی از دوستام هم حدودا ۷ تومن دادم اصلأ و‌ ابدا نگفتم بده 

خیلی از این پولا دادم که بهم ندادن منم اصلا پیگیر نمیشم 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

آره بخدا دقیقا نصف حقوق منه واقعا نمی‌دونم چرا بعضیا قرض و بدهی رو یادشون میره چند ساله پیش به یکی ا ...

ببین تاپیکای قبلت  دیدم انگار  سی وخورده ای سالت بود

تو الان  یه زن بالغی 

کم رویی دیگه چیه

به نظرت چرا ؟خانوادت بهت اعتماد ندارن و هی میگن اینکارو بکن و نکن

چون میشناسنت

به نظرم عوض شو

این دوره زمونه باید گرگ باشی دختر 

واقعا تاپیکت  عصبیم کرد 😂 

آره بخدا دقیقا نصف حقوق منه واقعا نمی‌دونم چرا بعضیا قرض و بدهی رو یادشون میره چند ساله پیش به یکی ا ...

پس از الآن تمرین کن باور کن یکبار سخته بعدش خودت چنان راه میفتی اجازه نمیدی یکی هزار تومن ازت بخوره من راهی که مسیر همیشگیم هست ۱۳ هزار تومن کرایه ام هست اگر ماشین درب و داغون باشه مثلا ۱۵ تومن ازم برداره بیخیال میشم اما اگر ماشین سرحال باشه میگم آقا دوتومن بقیه پول من رو ندادید

خیلی زیاد والا از قدیم گفتن حساب به سنار بخشش به دینار من برام فرقی نداره هرکی باشه میگم حتی ده هزار ...

حالا من اصلأ روم نمیشه. مخصوصا اگه بدونم نداره 

ولی اگه طرفم آدم مفت خوری باشه چرا میگم 

من اگه ببینم کسی دستش تنگه و نداره بده کلا قید پولمو میزنم به یکی از دوستام هم حدودا ۷ تومن دادم اصل ...

وای خدااا

مگه سر گنج نشستی دختر تو برا این پولت زحمت کشیدی عرق ریختی فردا روزی پول لازم بچدی همین رفیقات ببینم پول بهت مفتی میدن؟ ها؟

این حرفا چیه 😐😐😐😐😐 

چ رفیقای کلک و بی وجدانی داری

ادمی که ذاتش درس باشه وقتی پول قرض میگیره خودش پس میده بدون اینکه طرف بگه پولمو بده

تو برا این پولا زحمت کشیدی

کار خیر بحثش جدا هست

چرا اینقد ساده ای😬😬😬😬

این که دوباره شد ۲۵ تومن🤣ده تومن اون رو بگه از ۲۵ تومن ده تومن کم کنه

نه نه، اینجوری بگه؛

دوستش: بهت ۲۵ بدهکارم.

استارتر: مگه من ۱۵ ریختم برات یا ۲۵؟

دوستش: ۲۵ دیگه، یادت نیست؟

استارتر: آها راست میگی، فکر کردم با اون ۱۰ تومن قبلی میگی. تعجب کردم چون ۳۵ بوده.

دوستش: کدوم ۱۰ تومن؟

استارتر: همون که اون روز زدم و...

نه نه، اینجوری بگه؛دوستش: بهت ۲۵ بدهکارم.استارتر: مگه من ۱۵ ریختم برات یا ۲۵؟دوستش: ۲۵ دیگه، یادت نی ...

آفرین

نه یادش رفته منم راستش گفتم اگه خودش یادش نیومد کلا قید ده تومنو بزنم

شما كلا ادم خيلي ساده اي هستي ، من تاپيكاتو خوندم خانوادت حق دارن هي ميگن بريم پولتو طلا بخريم ، سن شما كم نيست به راحتي بقيه ميتونن ازت سواستفاده كنن ، انقدر ساده و خام نباش