2777
2789
عنوان

کیا مصرف کردن تا حالا

184 بازدید | 21 پست

سلام کسی هست تا حالا ملاتونین استفاده کرده باشه؟ ۵ یا ۱۰؟

و اینکه تاثیر رو چرخه خواب داره واقعا؟ رو کیفیتش و اینکه زودتر و سرحال تر بتونی بیدار بشی؟

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

دوستم ۵ استفاده می‌کرد میگفت خوبه

منم میخوام بگیرم

میگفت دوز ۵ اش بی خطره و اعتیاد نداره

شما واسه چی میخوای؟

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دیشب خوردم ساعت 8 شب 8 و نیم بیهوش شدم انقدر کیف داد ساعت 6 صبح بلند شدم یعنی کیف کردم امشبم میخو ...

دوز چندشو میخوری عزیزم؟

اعتیاد و عوارض و اینا نداشتی؟

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
دوستم ۵ استفاده می‌کرد میگفت خوبهمنم میخوام بگیرممیگفت دوز ۵ اش بی خطره و اعتیاد ندارهشما واسه چی می ...

من دانشجو خارج از ایرانم، اینجا به شدت درسام و فشار دانشگاه و فشار کارای دیگه م زیاده و دائما خوابن بهم میریزه چون ۹۰ درصد اوقات مجبورم شبا تا صبح برای درس خوندن بیدار بمونم و بعد دیگه کلا سیستم خوابم بهم میریزه از اونور هم به خاطر شرایطم خیلی خیلی آدم استرسی و فکر و خیالی م شبا خوابیدن حتی با وجود خستگی زیاد برام به شدت سخته

نمیدونم چه دوزی یه ورق خریدم 500 شد اصلاااا عوارض و اعتیاد نداره

از فکر و خیال نمیتونستی بخوابی یا کلا بی خواب بودی؟

من دانشجو خارج از ایرانم، اینجا به شدت درسام و فشار دانشگاه و فشار کارای دیگه م زیاده و دائما خوابن ...

وای عین منی 

من دیشب خوردم ساعت 8 شب 8 و نیم بیهوش شدم انقدر کیف داد ساعت 6 صبح بلند شدم یعنی کیف کردم امشبم میخو ...

وای واقعا؟؟؟؟ خیلی عالیه اینجوری 

ببین من خوندم میگن که چند شب بخور تا ساعت بدن و چرخه خوابت درست شه بعد دیگه نخور چون به مرور واسه بدن عادی میشه و اثر نمیکنه دیگه

وای واقعا؟؟؟؟ خیلی عالیه اینجوری ببین من خوندم میگن که چند شب بخور تا ساعت بدن و چرخه خوابت درست شه ...

اره بابا یک ساعت قبل خواب بخور بیهوش میشی انقدر خوابت بهت کیف میده 

اره عزیزم همینجوری بخور

من چند روز خوردم روی من تاثیر خاصی نداشت ولی شوهرم میگفت برای من خوب بوده

حتی خواب آلودت هم نکرد؟ بعد خوردنش مثلا خودتو تو موقعیت خواب هم گذاشتی؟ ( نور کم کنی، گوشیو بذاری کنار، بری تو تخت)

اره بابا یک ساعت قبل خواب بخور بیهوش میشی انقدر خوابت بهت کیف میده اره عزیزم همینجوری بخور

پس حتما میرم بگیرم. من بار اولمه میخوام استفاده کنم بالاتر گفتم شرایطمو به نظرت کدوم دوزش رو بگیرم؟ بعد چون میخوام با خودم ببرم و دیگه هم اونجا بهش دسترسی ندارم به نظرت واسه شش ماه چن ورق ببرم؟