2777
2789
عنوان

بچه ها کیا بچشون شلوغه و بعضی موقع ها میزننش ی دیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 35 پست

خواهر خوب شاید بیش فعال باشه 

روانشناس ببر ازش تست هم میگیره 

من پسرم بیش فعاله 

این قدر زدمش  خودم اینقدر زدم  تو این چند سال   پسرمم تازگیا منو میزنه.    نگید چرا این کارا کردید که جای من نبودید اونم پرخاشگری داره عصبی بشه خون جلوشو میگیره براشم دارو می خوره 

خلاصه ما زد و خورد زیاد داشتیم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه دیوار به دیوار ما دوتا بچه داره انقدر شلوغ می‌کنن انقدر شلوغ می‌کنن یک ثانیه آرامش نداریم دو سه دفعه خواستم پیام بدم به مادره بگم بابا یه نیشگون حداقل از این بچه‌ها بگیر فکر مارم بکن ما هم آدمیم داریم تو این ساختمون زندگی می‌کنیم گناه که نکردیم اومدیم دیوار به دیوار شما شدیم باز تحمل کردم ولی اینا انقدر بیشعورن اصلاً حالیشون نمی‌شه

بچه من خونه خودمون ب قدری بچه خوبیه با ادب خوب با اسباب بازیاش بازی می‌کنه نقاشی میکشه کارتون میبینه ...

پسر من تو خونه خیلی نرماله و خیلی حرف میزنه وقتی میریم خونه کسی مثلا عمو و عمه یه کلمه هم حرف نمیزنه و خیلی خجالتی میشه همه میگن این زبون نداره؟😐

اونی که تا آخر باهامه ، پاهامه 🙂🙋🏼‍♀️🌈 ‌‌       .......خدایا، من زودتر از پدرومادرم بمیرم🤲🏼🥺

خب چی شد اخرش من باید برم دکتر

هیچی دارو می خوره دیگه بهتر شد  ولی جدیدا چون تو سن بلوغع پرخاشگره دیگه شیطون نیست 

باید ببری روانشناس کودک ازش تست میگیرن خیالت راحت میشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }