2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاید لطفا

219 بازدید | 16 پست

فردا ی مهمونی جمعیتی دارم فامیلای شوهرمن سالی یکباره و بعد یک سالو نیم تونستم از لحاظ هزینه آمادگیشو پیداکنم که مهمونی بدم بماندکه چقدر گوشه کنایه شنیدم،همه تدارکی ام دیدم غذارم گفتم آماده کنن..الان مادرم دلش درد اومده خواهرم اونو برده دکتر..معلوم نیس دکتر چی بگه اگه از قلبش باشه که بستریه اگه از گوارش که نه...اگه مادرمو بستری کردن زشته مهمونیمو کنسل نکنم؟من واقعا الان برای مادرم نابودم..ولی تا بره قطعی بشه که بستریه یانه آخرشب میشه آخرشبم برا کنسل کردن دیره..چیکار کنم،از طرفی ام میخام مهمونیمو بدم که بیاند و گورشونو گم کنن بعد یک سالونیم خودمو راحت کنم...چیکار کنم توروخدا بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا اگه از الان نگاهت اینه که میگی گورشونو گم کنن به نظرم کنسل کن. هیچ وقت مهمونی زوری به کسی نده. ...

مجبورم هم برم همم دعوتشون کنم وگرنه حالم از ریختشون بهم میخوره..خیلی اذیت و دخالت کردن

مجبورم هم برم همم دعوتشون کنم وگرنه حالم از ریختشون بهم میخوره..خیلی اذیت و دخالت کردن

هیچکی جز خودت نمیتونه تورو مجبور کنه 

من باشم حالا که تدارک دیدم و هزینه کردم 

دعوت میکنم بعدش میرم بیمارستان جای مامانم 

این دوتا باهم منافاتی نداره که 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب اقوام شوهرن..شوهرم مجبور میکنه چون نمیخاد قطع رابطه کنخ باشون..مام میریم میخوریم بلاخره باید پس ب ...

نمیشه کمتر برید؟ که اونام کمتر بیان؟ اگه اینقد ازشون متنفری غذا درست نکن ، رستوران دعوتشون کن

نمیشه کمتر برید؟ که اونام کمتر بیان؟ اگه اینقد ازشون متنفری غذا درست نکن ، رستوران دعوتشون کن

هرچند من از کسی بدم بیاد همینم انجام نمیدم. میگن صادق باشید. الکی از کسی بدتون نیاد ولی اگه از کسی هم خوشت نمیاد الکی باهاش گرم نباش و مهمونی دعوت نکن....

نه دیگه مهمونیمو دادم خداروشکر الان از پادرد دارم میمیرم..نه مهمونیا براهرخونواده سالی یکباره چون پرجمعیتن

نه دیگه مهمونیمو دادم خداروشکر الان از پادرد دارم میمیرم..نه مهمونیا براهرخونواده سالی یکباره چون پر ...

خب تموم شد دیگه خسته نباشی. دیگه سالی یه بار خوبه. شوهرتم دل داره