2777
2789
عنوان

پزشکی و دندون و کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 57 پست
من امسال ۱۵۲۳منطقه دو شدم دندون و دارو زدم من بهت میگم نهایی رو خیلی خیلی جدی بگیر از الان شروع کن ...

عزیزم تبریک میگم 

خانم دکتر آینده 

بنظرتون من روندم چطوریه 

واقعا به نظرات صادقنتون احتیاج دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ میگم شما کنکوری هستین؟

من دهم ام امسال 

ولی خب سال نهم برای آزمون نمونه و تیزهوشان خیلی درس میخوندم روزای مدرسه هر کاری میکردم بیشتر از ۴ ‌یا ۵ ساعت نمیشد ولی خب شما ۶.۷ ساعت میخونی عالیه 

منم از تابستون خوندم و قوی ام ولی خب چون مدرسه نمیخوام برم حس میکنم نیاز به رقابت دارم ... و میخوام یه خرخون پیدا کنم رقابتی بخونیم 

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

عشقم منم سمپاد خوندم،یه چی بگم؟تست ..واسه یادگیری یه مبحث یه دفعه عمیق بخون خصوصا فیزیک و ریاضی..بعدش فقط تست..مهم کاربرد مفاهیمه  ک توی تست متوجه میشی و سرعت عمل ک بازم توی تست مشخص میشه

هیچکس درس خوندنو دوست نداره ولی برای نجات ایندمون باید شروع کنیم❤️قربون شما برم من

نهایی سخته؟ بنظرتون چطوری بخونیم ک نمره بالا بگیریم؟

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)

عشقم منم سمپاد خوندم،یه چی بگم؟تست ..واسه یادگیری یه مبحث یه دفعه عمیق بخون خصوصا فیزیک و ریاضی..بعد ...

بنظرتون از همین حالا که مهره بخونم میتونم تا اسفند جمع و جور کنم؟؟