2777
2789
عنوان

خواب پدر

56 بازدید | 6 پست

چهارده روزه عزیز دلم رفته ..بیتاب خوابش بودم..خوابش را دیدم زخمی وناراحت ولاغر...بی تاب تر شدم بابا

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر بی تابی شماست ،دخترعمم خواب بابامو دیده بود بهش گفته بودجات خوبه گفته اره خیلی ولی بچه هام مریضم کردن ازبس ک ما گریه میکردیم شبو روزم نداشت میرفتیم سرخاکش،۶سال گذشته وهنوز بی تابیم اما بیشتر واسش قران میخونیمو خیرات میدیم💔روح همه پدران اسمانی شاد

بخاطر بی تابی شماست ،دخترعمم خواب بابامو دیده بود بهش گفته بودجات خوبه گفته اره خیلی ولی بچه هام مری ...

خداپدرت را رحمت کنه.خیلی نگرانش شدم..نکنه اون دنیا بهش سخت میگذره..دخترش بمیره از اینکه تنها رفته

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی