2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم نخندین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 45 پست
فقط ۱۷ سالشه😂😂😂 و۵ سال از من کوچیک ترهسوال اینه که چراایعنی چی مد شده بین پسرا میخوان با بزرگ تر ...

وقتی 22بودم یه پسر 17ساله میخواستن واسم خاستکاری کنند

هی از من جواب منفی از اونا اصرار

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی 22بودم یه پسر 17ساله میخواستن واسم خاستکاری کنندهی از من جواب منفی از اونا اصرار

واقعا تا مرحله خواستگاری هم پیش رفتن اونا؟؟😂😂😂

بگردمم تو چقدر حرص خوردی

اخه ببین نمیشه خانوما همیشه دوست دارن از طرف مقابل جوون تر باشن

...

یعنی به نظرت مشکلی داره روت کراش زده؟؟ یا واقعا عیب و ایرادی توش دیدی؟والا الان شب ادراری به‌ذهنم رس ...

ایرادش اینه که از من کوچیک تره اونم نه یکی دوسال که بشه نادیده گرفت

۵ سال خیلیه

...

منمم😂البته ۱۴ که نه ولی ۱۶_۱۷ بهم میخوره

منم اینجوری تقریبا ، مبالغه کردم 

ولی یبار نشد ی آدم درست حسابی بیاد سمت من

الان داشتم ب دوستم میگفتم من کراش اول همه پسرای فامیلم 

بچه ها 

منم اینجوری تقریبا ، مبالغه کردم ولی یبار نشد ی آدم درست حسابی بیاد سمت منالان داشتم ب دوستم میگفتم ...

ارههه دقیقا منم بچه مچه ها بیشتر میان سمتم😂

شاید فکر میکنن همسنشونیم

...

واقعا تا مرحله خواستگاری هم پیش رفتن اونا؟؟😂😂😂بگردمم تو چقدر حرص خوردیاخه ببین نمیشه خانوما همیشه ...

آره بابا بچه بود هنوز 😂😂

ولی آخرش باز شوهرم ده ماه ازم کوچکتر😂

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

من موندم اینا چی خوردن تو ۱۷ سالگی انقد قد و هیکلشونه😐😂

دقیقاا هیکلش رو ببینی اصلا بهش نمیاد ۱۷ سالش باشه اصلااا

چون چندساله ورزش میکنه

یعنی بیشتر انگار اون هم سن منه من ۱۷ ام😂

...

چرا

فکرکن من ۳۸ سالمه،یه همکار دارم ۲۵ سالشه،دختره،این خیلی دور و بر من بود منم یجورایی دلم میسوخت براش فکرمیکردم خیلی تنها و منزویه،البته بعدا فهمیدم‌اشتباه کردم یه بره بود تو لباس گرگ،یه تنه یه واحد ۸۰‌نفری رو بهم‌میریزه با حاشیه هاش،

یه مدت گیر داده بود بیا بریم‌ بیرون ،میخوام‌دوست صمیمی م‌رو بیارم سه نفری بریم کافه یکم خوش بگذرونیم،حالا منو باید ببینی تو محیط کارم‌ابهت دارم‌درحد تیم‌ملی حتی همکارای اقا سن بالا ازم حساب‌میبرن چون خیلی جدی هستم،

دوهفته تمام مخ منو زد که تروخدا وقتتو خالی کن بریم بیرون من هم‌خدا شاهده تاروز رفتن فکرمیکردم این‌دوست صمیمیش دختره! روزی که خواستیم بریم بیرون گفت دوستم گفته شاید تو کافه خوب نباشه همو ببینیم تو ماشین بشینیم‌صحبت‌کنییم،گفتم‌چرا مگه‌مشکلش چیه،گفت یعنی تو مشکلی نداری کسی با یه پسر تورو تو کافه ببینه؟؟

گفتم مگه دوستت آقاس؟گفت اره خوب،گفتم‌حالا چه‌اصراریه مارو آشنا کنی؟گفت والا این دوستم کلا رو خانمهای سن بالا کراشه ،فقط با سن بالا میپره مخمو خورده انقدر گفته اون همکار دهه ۶۰ ت رو برام‌اوکی کن،گفتم مگه چندسالشه؟گفت ۲۳.

گفتم تو چی راجع به من فکر کردی،چی تو من دیدی که فکرکردی با یه پسر بچه میرم تو رابطه،گفت تورو نمیدونم ولی میدونم اون خیلی پایه س،یعنی هضمش برام سخت بود چطور یه الف بچه برا من برنامه چیده  

ای بابا میبینی😂۱۰ ماه زیاد مهم نیست

اره بخدا 😂

آره باز خوبه 

فکرکن من ۳۸ سالمه،یه همکار دارم ۲۵ سالشه،دختره،این خیلی دور و بر من بود منم یجورایی دلم میسوخت براش ...

وای

احتمالا دیده شما مستقلی میخواسته سو استفاده کنه

دختره از اون بدتر بود...

...