2777
2789
عنوان

این چی تو گل گیر کردم

50 بازدید | 4 پست

اقا من دیگه رد دادم دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط

من یازدهم تجربیم و ۵ ساله مداوم دارم والیبال کار میکنم اما الان موندم چیکار کنم برم دنبال درسم یا والیبال رو ادامه بدم ( درسم خوبه مدرسه نمونه ام و پارسال معدلم ۱۹ و ۵۹ بود) مامانم میگن میخوای درس بخونی دیگه از الان والیبال کنسله اگرم بری فقط چهارشنبه (که لینم نمیشه چون تایم مربیم با من هماهنگ نیست) اگه میخواستی بری دنبال والیبال همون اول میرفتی رسته تربیت بدنی من الان نه میتونم از والیبال دل بکنم نه دلم میخواد برم تربیت بدنی 😩

نمونه ای بهتره درس بخونی رشته خوب بیاری 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

نمونه ای بهتره درس بخونی رشته خوب بیاری

دلمم با اینه آخه من والیبالو تا کجا میخوام ادامه بدم فوقش میشم دبیر ورزش یا یکی مثل همین مربیمون ولی از درس بخوام برم موفق ترم اما من ۵ سال زحمت کشیدم دلم نمباد همبنجوری ول کنم ۵ سال تلاش کردم برم تو تیم استان الان که رفتم باید ول کنم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلمم با اینه آخه من والیبالو تا کجا میخوام ادامه بدم فوقش میشم دبیر ورزش یا یکی مثل همین مربیمون ولی ...

ول کردنی نیست که دختر کنکورتو بده مجدد شروع کن میتونی بری مدرک مربیگری و داوری بگیری بعد باشگاه اجاره کنی دوست خودم چهل تا شاگرد داره ماهی ۶۰ تومن درآمدشه ۲۰ تومن میده به باشگاه من از ۷صبح تا ۴ سرکارم ۲۰ تومنم درآمدم نیست

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ول کردنی نیست که دختر کنکورتو بده مجدد شروع کن میتونی بری مدرک مربیگری و داوری بگیری بعد باشگاه اجار ...

اونجا سهر بزرگه من تو سهرستان کوچیکم که نمتونم برم جای دیگه الان فقط تو سهرمون سه تا مربی هستن که کارشون واقعا گرفته و خفنن منم خیلی ازم بالاتر هست که انگشت کوچیکشونم نیستم

ولش میرم دور همون کنکور هرچی شد شد