2777
2789
نی نی من 9 کیلو هست. میتونم بهش سرلاک بدم یا ندم بهتره؟
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
چند وقتشه عزیزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هیچ غذای دیگه ای نمیدی روزی 3 بار و هر بار 2 قاشق غذا خوری سرلاک سر صاف بریز و آب جوش سرد شده بریز توش هم بزن بده بخوره

طعم دارشم میتونی بگیری اما من خودم ترجیح میدم که موز و خرما رو خودم بهش اضافه کنم
بهتره با سرلاک برنج و گندم ساده شروع کنی بعد از نه ماهگی موز رو هم بده بعد یکسالگی هم همه سرلاک ها رو میتونی بدی

مامان آلوچه جون دارم سعی میکنم کنار بیام تو دوره تمرینم

البته حرص نمیخورم فعلا
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******