امروز صبح گفت لطفا بزار مامانم زنگ بزنه خونتون برای خاستگاری ، گفتم وایسا تا فردا بهت خبر میدم اول اوضاع خونمونو ببینم چطوریه ، بعد بهت میگم من تنبلی تخمدان شدید دارم ، خیلی هم همو دوست داریم و اینو مطمئنم که علاقه ی اون نسبت به من خیلی خیلی زیاده ثابت شده ( الان کسی نیاد بگه از کجا مطمئنی و اینا ، ثابت شدس یه ساله باهم در ارتباطیم ) حالا نمیدونم بهش بگم تنبلی تخمدان دارم یا نه ؟ عاشق بچس . میترسم بره . از طرفیم میدونم خیلی وابستمه . نمیدونم چیکار کنم حس میکنم خیلی با شنیدن این قضیه ناراحت میشه تو این یه سالم شهامت گفتنشو نداشتم . از طرفی عاشق بچس :) خواهش میکنم راهنماییم کنید
فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱
😐 تنبلی تخمدان چیزیه که اکثر خانما دارن و با دارو و پیگیری تا حدودی حل میشه.
اگر فکر میکنی برای یه همچین چیزی قراره ترکت کنه من فکر میکنم همون که بهم بزنی بهتره.
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".
شما دورتون کسیو دیدید با یوگا مشکلش حل بشه ؟ چندوقت یوگا انجام داد
سرچ کن خودت ببین ..یوگا کلا چاکرا ها رو متعادل میکنه و ادمو میاره تو لحظه هم برای حال روحیت خوبه هم جسمی و مشکل تخمدان برای چاکرای دوم توئه ک انرژی توش جریان نداره ..انجام بدی انرژی میچرخه درمان میشی ..کافیه باور داشته باشی