2777
2789

امروز صبح گفت لطفا بزار مامانم زنگ بزنه خونتون برای خاستگاری ، گفتم وایسا تا فردا بهت خبر میدم اول اوضاع خونمونو ببینم چطوریه ، بعد بهت میگم
من تنبلی تخمدان شدید دارم ، خیلی هم همو دوست داریم و اینو مطمئنم که علاقه ی اون نسبت به من خیلی خیلی زیاده ثابت شده ( الان کسی نیاد بگه از کجا مطمئنی و اینا ، ثابت شدس یه ساله باهم در ارتباطیم )
حالا نمیدونم بهش بگم تنبلی تخمدان دارم یا نه ؟ عاشق بچس . میترسم بره . از طرفیم میدونم خیلی وابستمه . نمیدونم چیکار کنم حس میکنم خیلی با شنیدن این قضیه ناراحت میشه تو این یه سالم شهامت گفتنشو نداشتم . از طرفی عاشق بچس :)
خواهش میکنم راهنماییم کنید

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15194365&slug=اصلاح-سبک-به-روش-خانوم-فلوراتاجیک&postId=393443254

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐 تنبلی تخمدان چیزیه که اکثر خانما دارن و با دارو و پیگیری تا حدودی حل میشه.

اگر فکر میکنی برای یه همچین چیزی قراره ترکت کنه من فکر می‌کنم همون که بهم بزنی بهتره.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
یوگا رو شروع کن تنبلی تخمدانت بره

شما دورتون کسیو دیدید با یوگا مشکلش حل بشه ؟ چندوقت یوگا انجام داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15194365&slug=اصلاح-سبک-به-روش-خانوم-فلورات ...

واییی مرسی دعات میکنم خیلی . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از کی تاحالا تنبلی‌تخمدان یعنی نازایی؟

3 ساله تحت درمانم . دکترم میگه احتمال باروریت خیلی کمه تو دلمو خالی کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واییی مرسی دعات میکنم خیلی .

توپیجش هم که گذاشتم بروخیلی کمک کنندست عالیه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

شما دورتون کسیو دیدید با یوگا مشکلش حل بشه ؟ چندوقت یوگا انجام داد

سرچ کن خودت ببین ..یوگا کلا چاکرا ها رو متعادل میکنه و ادمو میاره تو لحظه هم برای حال روحیت خوبه هم جسمی و مشکل تخمدان برای چاکرای دوم توئه ک انرژی توش جریان نداره ..انجام بدی انرژی میچرخه   درمان میشی ..کافیه باور داشته باشی 

مگه کسی که تنبلی داره نمیتونه بچه‌دار بشه؟ منم کیست تخمدان دارم

کیست با تنبلی فرق داره . من 3 ساله تحت درمانم دکتر گفت احتمال باروریت کمه یه جورای تو دلمو خالی کرده همش میترسم و نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40