2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم چرا هرموقع تحویل شیفت من به شما میرسه نمیفهمی دفعه اول نیس فقط با شما این اتفاق میفته

عزیزم همین که عذاب وجدان گرفتی خودش خیلیه

ولی دیگه اگه کسی‌عیبی داره جلوی بقیه نگو

و‌سعی کن‌‌ با صدای اروم‌بگی‌ 

همه منو مقصر دونستن الان شما نظرتون چیه

اگه فقط همین باشه خودش پر بوده شما اگه دقیق بهش گفته باشی نمی‌فهمی توهینه بایدمیگفتی متوجه نمیشی 

احتمالا خودش ناراحت بوده شما که علم غیب نداشتی میزنه زیر گریه

عزیزم همین که عذاب وجدان گرفتی خودش خیلیهولی دیگه اگه کسی‌عیبی داره جلوی بقیه نگوو‌سعی کن‌‌ با صدای ...

نه من به خودش گفتم ایشون با من بد صحبت کرد منم گفتم دلیل بحث مون بقیه فهمیدن 

اگه فقط همین باشه خودش پر بوده شما اگه دقیق بهش گفته باشی نمی‌فهمی توهینه بایدمیگفتی متوجه نمیشی احت ...

اصلا جا خوردم خودم اره همین بوده فقط موقع تحویل شیفت کار من ادامش باایشون بود ک دوبار با جزئیات توضیح دادم نفهمید بار اولش نیس همیشه اینجوریه منم بهش گفتم فشار اومد بهش داد زد زد زیز گریه