2777
2789

خودم یه بار رفتم خونه یه بنده خدایی پوشک بچشو انداخته بود تو سطل سر ظرفشویی بعدش انقد پر شده بود پوشکا افتاد رو سینک

اینم خیلی عادی برداشت گذاشتش سر جاش و اصلا نشستش😑😐 

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوار بهداشتی و ول میکنن توحموم یا توسطل دسشویی بدون پلاستیک قشنگ مشخص🤢🤢

سینک پراز ماکارونی و برنج خیس وای یادم میاد میخوام بالا بیارم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

مادردوستم داشت گوشت سرخ میکرد با دستش آب دماغ پسرش پاک میکرد باهمون دست بازوووور به من گوشت داد گذاشتم دهنم بعد گفتم مامانم صدام میزنه اومدم هم گوشت انداختم هم دل و روده یکی شد...اونموقع ابتدایی بودم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

😂من چندش و کثیف اصلا اطرافمون ندیدم ..قبلا هم تو یه تاپیک گفتم..فقط اینکه نا مرتب بودن جاهاشون رو ج ...

عه 

وای چقد رو مخخخخ

نوار بهداشتی و ول میکنن توحموم یا توسطل دسشویی بدون پلاستیک قشنگ مشخص🤢🤢سینک پراز ماکارونی و برنج خ ...

وای عوققق

چقد چندشن😐🤌

فک کن ناهارم دعوتم کرده بودن

وااای از گلو آدم پایین نمیره

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

مادردوستم داشت گوشت سرخ میکرد با دستش آب دماغ پسرش پاک میکرد باهمون دست بازوووور به من گوشت داد گذاش ...

واییی🤣😬

خوشمزه بود حالا؟🥲