sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7296 عنوان کجاها میخرن وایفا رو ❓ 34 بازدید | 11 پست یه وایفا اک دارم خریده بودم ولی استفاده نکردم میخوام بفروشمش کدوم مغازه دارا معمولا میخرن؟ نوعه نوعه استفاده نشده درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش 1404/07/02 | 19:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4932 دفتر پیشخوان بری باید ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7296 دفتر پیشخوان بری باید میخرن قیمت روز ازم؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4932 میخرن قیمت روز ازم؟ خب شماره اینا ندادی ب دستگاه؟ ما الان خریدیم برا خط خونمونه یعنی جای دیگه کار نمیکنه باید اول ببری دفتر پیشخوان خطشو عوض کنه ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7296 تو دیوار بفروش وگرنه فروشگاه لوازم کامپیوتر دیوار دردسره بخوام قرار بزارم با طرف ممکنه اخرشم نگیره کسی پول اگهی بره فقطلوازم کامپیوتر و پیشخوان درسته؟ قیمت روز میگیرن دیگه؟ میخوام جاش وایفا جیبی بگیرم جایی ک وایفا میفروشن معمولا نمیگیرن دست دوم (ولی خب اصلا استفاده نشده) درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
ibarani عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 3156 بنظرم داشته باشش شاید الان احتیاج نداشته باشی ولی یکی دو سال دیگه نیاز شد بخوای بخری چند برابر قیمت باید بخری
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7296 خب شماره اینا ندادی ب دستگاه؟ ما الان خریدیم برا خط خونمونه یعنی جای دیگه کار نمیکنه باید اول ببری د ... نه اصلا وصلشم نکردم ازیناس ک به تلفن وصل میشنا درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7296 بنظرم داشته باشش شاید الان احتیاج نداشته باشی ولی یکی دو سال دیگه نیاز شد بخوای بخری چند برابر قیمت ... میگن وایفا جیبی بهتره برقم بره کار میده درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
86_hanira عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 4932 نه اصلا وصلشم نکردم ازیناس ک به تلفن وصل میشنا خب پس میتونی تو گوشی فروشیا هم بفروشیش ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟ گفتم: بحث نکردن با افراد نادان گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه گفت:نمیشه گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉
ibarani عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 3156 دیوار دردسره بخوام قرار بزارم با طرف ممکنه اخرشم نگیره کسی پول اگهی بره فقطلوازم کامپیوتر و پیشخوان ... اینا خیلی قیمت پایین میخرن، مگر اینکه از همون جایی که وای فای جیبی رو میخوای بخری بهشون بفروش، از جایی مودم جدید رو بخر که اینک بخرن ازت
ibarani عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 3156 میگن وایفا جیبی بهتره برقم بره کار میده برق بره احتمالاً مخابرات منطقه تون هم خدمات اینترنت ش قطع میشه، الکی پول بیشتر نده همینو داشته باش