2777
2789
عنوان

از معلم شدنم پشیمونم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 133367 بازدید | 684 پست

ارجاع بده مشاور.  محکم و قاطع با خانواده اش صحبت کن این مدلی هم خودت اذیت میشی هم بقیه بچه ها و اینکه خود بچه هم اذیت میشه

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خدا کمکت کنه .. ولی با مدیر صحبت کن و بهش توضیح بده..البته دلم براش میسوزه..کاش مادرش از نظر فرهنگی و ذهنی بالا باشه و قبول کنه بوش مشکل داره و بره دنبال درمان تا در بزرگسالی بوش دچار مشکلات بزرگتر نشه و این  خیلی به نفع بچش میشه 

صحبت کردم اما چون دختر آشناشه زیاد پیگیری نکردحالا دوباره باید زنگ بزنم ببینم چیمیگهبازده کلاسمو میا ...

شاید بیش فعاله فیلم بگبر تو کلاس و به مدیر نشون بده شاید لازم باشه بچه تحت درمان قرار بگیره کنجکاو چیه دیگه 

صحبت کردم اما چون دختر آشناشه زیاد پیگیری نکردحالا دوباره باید زنگ بزنم ببینم چیمیگهبازده کلاسمو میا ...

خوب مگه بچه های که مشکلات ذهنی دارن مدرسشون جدا نیست 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

نمیفهمه که بدتر لج میکنه

منم ازمون اموزگاری دادم . تو یکی از کتابامون نوشته بود با این دانش اموزا باید با جدیت تمام برخورد بشه . این بچه ولی استثنایی هست و باید با جدیت با مدیر صحبت کنه

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

منم اوایل خودم بچه نداشتم سردرد و.. کلی پشیمونی الان مادر شدم درک میکنم کلی حال میکنم وقتی می‌خوام باهاشون تند رفتار کنم یاد بچه های خودم می‌افتم دلم نمیاد مثل یه مامان میمونم نه معلم 🤣🤣

البته معلم ابتدایی نیستم ولی خوب شما بچه ها کوچکتر هستن خیلی چیزا رو نمیدونن تو خانواده با فرهنگ های مختلف پیش میاد عزیزم سخت نگیر به خودت تا راحت بهت بگذره والا زود پیر میشی لذت ببر از کارت 

ازت ممنونم به خاطر شجاعت و امیدی که توی زندگی به من دادی ♥️ 

سنجش اونقد جدی نیست خیلیا با پارتی بازی تایید میشن یا والدین نمیتونن قبول کنن بچشون بره استثنایی

آخه مشکل ذهنی رو نمیشه نادید گرفت به نظرم  اینجور که اسی میگه این دانش آموز چون اقوام مدیر هست در حقش پارتی بازی کردن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

شما۳۸تا بچه نداری درسته؟پارسال۴۰تا دانش آموز داشتم عالی بودن امسال۳۸تا شده بخوام حواسمو بدم ب این بق ...

نه واقعی پرسیدم تجربه خودمو گفتم منم اوایل اینجوری بودم الان پوست کلفت شدم 😂😂

ازت ممنونم به خاطر شجاعت و امیدی که توی زندگی به من دادی ♥️