2777
2789
آخه عید بود ۸۲۰۰ بعد اومد رو ۶۳۰۰ یادته؟من همونجا رو ۷۹۰۰ خرید کردم انگاری یکمی ترسیده شدم از این نو ...

بازیه عزیزم همش پایین بالا میکنن 

خیلی چیزا رو نمیشه ابنجا کفت 

شما هرموقع داشتی بخر اینقدر خبدا هم پایین بالا نکن 

بعنوان سرمایه بلند مدت بزارش کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زمانی مادرم واسه خرید خونه کلی طلاشو فروخت گرمی ۹۵هزار تومن...سکه هاشو ارزون ارزون فروخت....خونه خرید ...بعد طلا و سکه خیلی گرون شد...خیلی ناراحت شد ...گفتم مامان عوضش خونه خریدی....هر زمان شما طلا بخری  بنا به اون زمان سود می‌کنی 

من گرفتم

مبارکت باشه خوب کردی میکشه بالا چون غربگرایان به فکر فشار حداکثری رو زندگی مردمن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بعد ماشه میره رو ۱۵ تومنشک نکندیگه پایین بیا نیس

آبانماه گفتن میشه ۱۳تومن...البته الان بخاطر بازار جهانی طلا رفته بالا نه بخاطر مکانیسم ماشه...من از به جا که تحلیل می‌کنه و اکثرا درسته شنیدم بعد مکانیسم ماشه ارزون میشه

آبانماه گفتن میشه ۱۳تومن...البته الان بخاطر بازار جهانی طلا رفته بالا نه بخاطر مکانیسم ماشه...من از ...

نه عزیزم ارزون نمیشه

شاید بعد ماشه یه ذره بیاد پایین،ولی بعد چن وقت که دلار جهش کنه اینم جهش میکنه

ما الان طلافروشی میریم شدیدا شلوغه و همش مردم دارن طلای آبشده میخرن

البته من که نمیخرم

خوشم نمیاد از آب شده😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بازیه عزیزم همش پایین بالا میکنن خیلی چیزا رو نمیشه ابنجا کفت شما هرموقع داشتی بخر اینقدر خبدا هم پا ...

دقیقا درسته به بلند مدت فکر کنی خیلی سود می‌کنی طلا فروشان رو ببین اصلا نگاه نمیکنن طلا چقدر بالا پایین میشه با خودشون قرار میزارن تو یکسال مثلااا چند کیلو طلا بخرن و براساس اون خودشون رو محاسبه میکنن..برای بلندمدت بسیار با ارزشه