2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خمیر نونه فقط با این فرق باید کره بزاریو تو فر ی کاسه اب ک بافتش نرم بشهاگ درست کردی وخوب شد برا ...

من همین کارو کردم طبق دستور نون باگتا رو گذاشتم با یه کاسه اب ولی عین چوب شد نمیدونم چرا؟

اره بابا تازه تو فر هی با ابپاش اب میپاچیدم از بس خشک بود عین نون سوخاری شد عکس بد تایید میشه وگر نه ...

همه چی رعایت کردی

نکات زیاد هست ببین برای مخلوط کردنش نیاز ب ورز کردن زیاد داره 

نکته دوم باید خمیر چم بار استراحت کنه 

و نکات فر باید رعایت بشه مثلا فر فن داره و حرارت همه جا یکسان ولی توستر اینطور نیس 

همه چی رعایت کردینکات زیاد هست ببین برای مخلوط کردنش نیاز ب ورز کردن زیاد داره نکته دوم باید خمیر چم ...

اره دو بار استراحت کرد پفشم کرد ولی میگم شاید ورزش کامل نبوده چون به تست کشش نرسید و پاره شد خمیر