2777
2789

ی دختره ب شدت شر و حسوده انقققققققدم غر غر و وراجه فقطم راجب دوس پسرش حرف میزنه ی بحثی شده بینشون و انقد دیگ هرروز ۵ ۶ بار زنگ میزنه همشم بالای نیم ساعت حرفای تکراریو تکرار میکنه حالم بد میشه

زنگ زد گف شبم ک شوهرت هست گفتم ن شبکاره

گف پدرماذرمن نیستن من شبو میام اونجا شبم میمونم صب میرم ب شوهرت بگو‌زود نیادتا من بیدارشم😒😒😒😒😒

گفتم ببخشید من نمیتونم شوهرمو از خونه ی خودش بیزون کنم ولی تو شبو میتتونی نمونی بری خونه ی مادربزرگت یا خونه خودتون بخابی

ولی ای کاش ی بهونه ای بیارم نیاد این مخمو بخوره همش انرژی منفی بعد بقران ۱ دیقه ام دهنشو نمیبنده ی بنننننند حرف‌میزنه ی ببببنننننند حزف‌میزنه باز پشت گوشی تماسو قط میکنم میگم گوشیم ژتگ میخوره شبو چیکارکنم؟؟؟؟الان میگم مامانشینام نیستن زشت نباشه ناراحت بشه بگ نزاشت برم خونش

اونم یکی دوبار در حد ۲۰۰ ۳۰۰ تومن لازم داشتم‌برام جا ب جا کرده و بهش برگردوندم ینی ازاین لحاظ ب دردم میخوره

چقدر مشخصات دوست من بود.. دوست چندین ساله ام.. یهو گوشیمو ج ندادم پیاماش همینطور  

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط اون کلمه حسود رو خوندم

آدم حسود رو کلا بنداز بیرون از زندگيت

این و کسی داره بهت میگه که ده سال به یه آذم حسود تو زندگیش کنار اومده فقط تو اذیت میشی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

۲۰۰ . ۳۰۰ تومنو از شوهرت بگیر مغزتو از وراجیاش نجات بده اومد درو وا نکن گوشی هم سایلنت کن جواب نده بعد سه چهار ساعت زنگ بزن رگو ببخشید حال مامانم بد شده بود خودمو رسوندم بهش 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چقدر مشخصات دوست من بود.. دوست چندین ساله ام.. یهو گوشیمو ج ندادم پیاماش همینطور

دقیقا منم یه دوست همین مدلی داشتم..یه روز واسه همیشه تصمیم گرفتم دیگه جواب زنگ هاش ندم...9ساله راحت شدم ازدستش

پشیمون نیسی؟

اصلا ..خداروشکر کاش اینکارو زودتر میکردم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

۲۰۰ . ۳۰۰ تومنو از شوهرت بگیر مغزتو از وراجیاش نجات بده اومد درو وا نکن گوشی هم سایلنت کن جواب نده ب ...

اخه همین الانم زنگ زد مطمعن بشه تازه دستور غذاام‌میده میگ برام شام درست کن گفتم گمشو بابا من ی شبم شوهرم‌نیست برای تو بپزم

اگ تنها بمونم خیاطی کنم خیلی کارام جلو میفته