2777
2789
عنوان

دوباره یاد بچم افتادم 😔😢

2539 بازدید | 169 پست

دلم براش خیلی تنگ شده 😔 چه حس خوبی داشتم وقتی تو شکمم بود خیلی خوشحال بودم و حالم خوب بود 😔😔 پنج ماهه باردار بودم که از دستش دادم

خیلی غم بزرگیه

الهی هیچکس تجربه اش نکنه

بخصوص بچه اول اونم بچه ای که خیلی منتظر اومدنش بودی و خیلیم دوستش داشتی خیلی زیاد 😔😔😔

میدونم بی لیاقتی خودم بود که خدا ازم گرفتش

ولی منم دل دارم خب

دلم خیلی خیلی شکسته 😭😭😭 چطور تونستم تا الان زنده بمونم؟ 

میشه برام دعا کنین خدا به دلم آرامش بده و به منم یه فرزند سالم و صالح بده؟

الهی حاجت روا شین 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهت صبر و ایمان وسلامتی بده و دامنتو با صالح ترین و عاقبت به خیر ترین بچه ها سبز کنه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

عزیزم😢مطمئن باش الان پیش بچه فرشته هاست جاش راحته راحته ربطیم به لیاقت شما نداره این بچه ها کسایین که تو پیمان ازلی نبودن به عبارتی به دنیا نیومدن سرنوشتشون بوده و شما مقصر نبودین....

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.