2777
2789
عنوان

کسی ماشین قسطی خریده❓

49 بازدید | 9 پست

این تبلیغایی که تو اینستا هست همش میگن با انقد پیش پرداخت فلان ماشینو بهت میدن 

کسی تونسته بگیره؟

ما یه پراید داریم میخوام ببینم واقعا میشه ماشینمونو قسطی عوض کنیم یا نه؟ کسی موفق شده قسطی بگیره؟

من حس خوبی نسبت بهشون ندارم به نظرم هدف بیشتر بالا بردن پیجشون هست

دایرکت بده شرایطشون رو توضیح میدن

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه ولی کمیسیون خییلیییییی میگیرن مثلا ما میخواستیم ۲۰۷ بخریم وقتی که ۲۰۷ قیمتش ۳۰۰ میلیون بود ...

الان یه جا هست اسم مجموعشون شرایط خودروعه 

همشم از مشتریاش میذاره 

تو کرجم شعبه دارن 

شرایط گرفتنشون چجوریه راحت میگیرن یا سخته؟؟

من حس خوبی نسبت بهشون ندارم به نظرم هدف بیشتر بالا بردن پیجشون هستدایرکت بده شرایطشون رو توضیح میدن

دایرکت و تماسو جواب میدن 

ولی چون ترانن و راهم دوره میخوام ببینم واقعیه که بخوام این همه راه بکوبم برم

الان یه جا هست اسم مجموعشون شرایط خودروعه همشم از مشتریاش میذاره تو کرجم شعبه دارن شرایط گرفتنشون چج ...

ببین واقعا راحته ماشین قسطی خریدن  ولی کمیسیونشو آدم در نظر بگیره خیلی زورش میاد. ماشین خیلی گرون برات تموم میشه.

دنیا برای من میچرخه
دایرکت و تماسو جواب میدن ولی چون ترانن و راهم دوره میخوام ببینم واقعیه که بخوام این همه راه بکوبم بر ...

باید آدرس مغازه رو بگیری یه آشنایی رو بفرستی بره چک کنه

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
ببین واقعا راحته ماشین قسطی خریدن ولی کمیسیونشو آدم در نظر بگیره خیلی زورش میاد. ماشین خیلی گرون بر ...

بعد اینجوری آدم رو گول میزنن که قسطاش تموم بشه چند برابر کمیسیون میره رو قیمت ماشین!

فک میکنن توام دلالی عین خودشون 

بعد اینجوری آدم رو گول میزنن که قسطاش تموم بشه چند برابر کمیسیون میره رو قیمت ماشین!فک میکنن توام دل ...

اره دقیقا ما موتور قسطی خریدیم قیمت خودش ۹۵ تومن بود رومون درومد ۱۲۰ تومن . همین جمله هم گفتن که تا قسط تموم شه قیمتش بیشتر ازین میشه الان ۳ ساله موتوره رو خریدیم قیمتش تازه شده ۱۵۰ تومن اونم قیمت صفرش 

دنیا برای من میچرخه
اره دقیقا ما موتور قسطی خریدیم قیمت خودش ۹۵ تومن بود رومون درومد ۱۲۰ تومن . همین جمله هم گفتن که تا ...

اصن اگه حرفشونم درست باشه و بره روی قیمتش ، به حال کسی که واسه استفاده میخره خیلی فرقی نمیکنه، چون شما کمه کم حداقل میخوای یکی دو سال استفاده کنی، بعد مثلا عوضش کنی، اون موقع همه چی گرون شده فقط ماشینی که خریدی که گرون نشده،چه فایده