اگه دام باکتری بروسلا داشته باشه باعث ایجاد تب مالت میشه ولی اگه دام تغذیه ی خوب داشته باشه و آلوده به باکتری نباشه پس مصرف شیرش مشکلی نداره
من از دام داری میخرم که میدونم به گاوش چی میده بخوره و بهداشت و چطور رعایت میکنه و مطمئن هست پس گاو مبتلا به باکتری نیست
اگه افراد مسن اطرافتون هستند که قدیم ها حیوان داشتند ازشون بپرسید اونها هم شیر رو نمیجوشوندن و کنار میداشتند سرشیرش و میگرفتند و شیر رو میخوردن
تو سایت علوم پزشکی هم ی سرچی بزنید میفهمید جوشوندن شیر خیلی از پروتئین و ویتامینها و کلسیم و... به مقدار قابل توجهی از بین میبره و فقط نوشته شیر رو در حد گرم شدن حرارت بدین نه جوشاندن و اینجوری خیلی از مواد اصلی شیر باقی میماند و برای بدن خوبه
ولی اگه بخواین نجوشیده بخورین باید از جای مطمئن بخرید که بدونید گاو چی خورده و مواد صنعتی بهش ندن و بهداشت و رعایت کنند اینجوری مزه شیر واقعی و میفهمید که چقدر خوشمزه ست و با شیرهای بازاری خیلی فرق داره