2777
2789
عنوان

تدارک تولد

36 بازدید | 3 پست

میخوام واسه دخترم داخل کلاس زبانش تولد بگیرم.

چندتا از بچه‌ها گرفتن ، بچه ها با هم و معلمشون صمیمی هستن. دخترم هم همش میگفت واسم اونجا بگیر.

واسه پذیرایی چی ببرم؟ 

یکی از بچه‌ها به تعدادشون از پک کاغذی آورد داخلش واسه هرکسی ساندویچ ناگت و یدونه میوه و یدونه آب‌نبات دسته دار. کیک هم آورد . از قبل خبر داد و براش کادو هم بردن بچه ها.

یکی از بچه ها سینی فینگر که داخلش مینی پیتزا و تعدادی ناگت سرخ شده و پیراشکی لقمه ای آورد با کیک و نوشابه. از قبل خبر داد و بچه ها کادو دادن

یکی فقط کیک آورد و از قبل هم به بچه ها خبر نداد و کسی هم واسش کادو نبرد.

دخترم هم که عاشق کادو گرفتن هست🤭. من هم تولدش رو اطلاع دادم. کیک سفارش دادم. 

نمیدونم دیگه واسه پذیرایی چی ببرم. چی پیشنهاد میدین؟ و اینکه داخل سینی بچینم یا پک های یکنفره درست کنم واسه هرکسی؟

کلا ۸ نفرن

یک نفره درست کن

اسنک و نوشابه و گلسر یادگاری بذار

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسنک ساز ندارم😔

ساندویچ الویه یا مرغ بذار پس

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید