2777
2789
عنوان

بچه ها بارداری با امپول hcg قطعیه؟

863 بازدید | 8 پست

بچه ها این ماه قراره دکتر امپول بده ماه قبل بعد از مصرف یک دوره کلومیفن سونو دادم چند تا فولیکول خوب داشتم ولی دکتر گفت اگر نشد ماه بعد امپول میدم حالا مبخوام ببینم امپول چقد تاثیر داره؟

خیلی نگرانم ایشاللله امسال همه منتظرا مامان بشن  

در ضمن دوره هام مرتب 31 روزه س 

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

خیر. قطعی نیست. ولی درصد باردار شدن رو میبره بالا

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عزیزم زن داداش منم دو دوره داره لتروزول ودوفاستون مصرف میکنه امپول hcgهم زده ان شالله هم شماهم اون وهم همه منتظرابه خواستشون برسن

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از جوابهاتون

الهی ک همه منتظرا مادر بشن

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
نه قطعی نیس شرط داره بدن زن سالم باشه مث لوله ها و رحم اسپرم مرد زیاد و تحرکش خوب باشه

همسرم ازمایش اسپرمش خوب بوده رحم هم سونوگرافی و اینا طبیعی بوده البته امیدوارم ب عکس رنگی نرسه

من ک عکس رنگی هم گرفتم دو تا لوله هام بسته بودن بعد از یکسال لاپرا کردم فقط یک لوله بازشد🙁 دی ۹۶ ه ...

اخب عزیزمممم میفهمم چ حسی داری انشالله مامان بشی زود زود

عزیزم 

صددرصد نیست من خودم سه دوره امپول زدم یه بار ای یو ای کردم توکلت به خدا باشه

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم