دوستای گلم بیاید کمکم کنیدنامزدم همیشه از صبحتا شب بامن تماس نمی گیره حتی خبر هم نمی گیره شب پی ام میده معمولی درحد احوال پرسی بعد میخوابه بارها تذکر دادم بهش میگه خیلی هم خوبه تو توقعت زیاده خستم کرده دیگه نمیدونم باید چه راه حلی پیشبگیرم😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باید بدونی نمیشه آدم ها رو عوض کرد، با هم فرق دارن. اگر زیاد تلاش کنید فقط باعث میشه زیاد دعوا کنید و تنش داشته باشین. ایشون اهل صحبت با تلفن و ... چاره ای هم نیست.
بنظرم بهشون شک کنید اساسی شوهر من بعد 4 سال هر 45 دقیقه زنگ میزنه و اگر جواب ندم به ر ...
اخلاق تا اخلاق فرق داره عزیزم ولله من ک عقد بستم همون ماه اول ذوق داشت دپروزی سه بار چهار بار میزنگید از ماه اول ب بعد دیگ اگ من نمیزنگیدم روزی یه بار الانم همینجوره
روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود ولامثل پشم بُـــز
من قبل ازنامزدم باکسی دوست بودم اگر یکساعت ازم خبرنداشت مثلا گوشیو ج نمیدادم زمان وزمینوبهم میدوخت! ازدوستام خبرمیگرفت! ولی نامزدم مثلادرطول شبانه روز یکی دوبار تماس میگیره بعضی روزا نیم ساعتم چت میکنم