2777
2789
عنوان

راز های تبدیل دوست پسر به شوهر😁

246 بازدید | 27 پست

سلام دخترا

امروز میخوام چند تا نکته کلیدی رو بصورت خیلی خلاصه بهتون بگم

سوالی داشتید حتما بپرسید جواب میدم

و اینم بگم یه جلسه مشاوره رایگان هدیه من به شماس😇

خب نکته اول 

مردا خیلی ساده حرف میزنن. اگر میگه رو من حساب نکن . خب روش حساب نکن . باور کن اون راست میگه 

دوم اینکه اگر ۶ ماهه رابطه اتون جدی شده(رسما دوست دختر دوست پسر هستید) و علاقه جدیه اما پارتنرت هیچوقت هیچ صحبتی نکرده درباره اینده‌ی با شما و ازدواج ، یکبار جدی باهاش حرف بزن اگر دیدی هدفی برای اینده نداره بهتره وقتتو حروم نکنی دخترگل

سوم، کم توقع نباش. بزار برات خرج کنه . توقع داشته باش که برات گل بخره ‌ تورو دعوت کنه رستوران نه همش فلافلی های کنار خیابون

اگر گفت تیغ زن و پولکی بهتره بزاریش کنار . تو دوست دخترشی. نه زنشی که بخوای هواشو داشته باشی و باهم زندگی بسازید. نه مادرشی که براش دلسوزی کنی

چهارم، لطفا رو گوشی نخواب ‌ نیاز نیست ۲۴ ساعت شبانه روز باهاش در ارتباط باشی . باور کن یه تماس و یه چت کوتاه در طول روز کافیه. برو پی زندگیت

و دراخر اینکه دخترزیبا، قدر خودتو انرژی و وقتتو بدون . بجای اینکه انرژی بزار پای اون ادم ، به خودت برس و هوای خودتو داشته باش . هررابطه ای اذیتت میکرد تمومش کن. مطمئن باش بهترش هست. دنیا پر از پسراییه که تو ندیدی و قطعا قدرتو میدونن🫠

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

منتهی یه نکته خیلی ریز این وسط وجود داره

قبل از اینکه اشنایی به قصد ازدواج با منطق بره جلو، دختر خانم عاشق میشه و همین عشق پدرش رو در میاره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتهی یه نکته خیلی ریز این وسط وجود دارهقبل از اینکه اشنایی به قصد ازدواج با منطق بره جلو، دختر خانم ...

دقیقا مشکل دخترا همینه. به قصد ازدواج میرن جلو . بدون هیچ شناختی دل میبندن. وقتیم ازدواج کردن با اتفاقایی که میوفته و رفتارایی که میبنن نابود میشن

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

حالا خودت دوس پسرو شوهر کروب؟

صد در صد😁 

عنوان تاپیک رو باید میزدی چگونه آویزان نباشیماینا ک رازهای تبدیل نبود

شاید باورت نشه خیلی از دخترا با رعایت همینا دوست پسرشونو تبدیل به شوهر کردن 

دقیقا اویزون پسرا نبودن باعث میشه برای ازدواج بیان جلو

منم استاد بهم زدن رابطه که هیچ حتی مراحل اولیه ی آشنایی هستماگه کسی خواست میتونم در این زمینه کمکش ک ...

ای بابا . بد شد که😂

همش کاملا درستههه

😊

شاید باورت نشه خیلی از دخترا با رعایت همینا دوست پسرشونو تبدیل به شوهر کردن دقیقا اویزون پسرا نبودن ...

ن اینا شرط لازمه  ولی کافی نیست    اینا سیاسته ک طرف فرار نکنه  ولی برای تبدیل ب شوهر کافی نیستن