2777
2789

پول میزاشتی ۱۵روزبعد وام میداد

کارت ما هنوز دستمون نرسیده

کامنت ها میخوندم بعضیا نوشته بودن الکیه ورشکسته شده وام به سختی میده و از این حرفا یا کلا نمیده پول رو نگه میداره

لطفا اگه تجربه ای دارید بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما ۱۰۰ گذاشتیم بعد ۳ ماه ۳۰۰ گرفتیم

۱ روزه هم واریز کردن 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

پول خودتون که بلوکه نشد؟

نه 

قابل برداشت و واریز بود   اخرشم بلوکه نشد

اگه ۳۰۰ یک ماه بمونه  بعدش ۳۰۰ میدن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

نه قابل برداشت و واریز بود اخرشم بلوکه نشداگه ۳۰۰ یک ماه بمونه بعدش ۳۰۰ میدن

طرح ۱۵ روزه هم دارن دربارش میدونین؟

من اگه ۳۰ تومن ۱۵ روز بزارم ۶۰ تومن برمیدارم؟

۳۰ تومن برا اعتبار a هس یا b?

طرح ۱۵ روزه هم دارن دربارش میدونین؟من اگه ۳۰ تومن ۱۵ روز بزارم ۶۰ تومن برمیدارم؟۳۰ تومن برا اعتبار a ...

درباره این نمیدونم

برم سرچ کنم اگه میدن برم تو کارش😂

درباره این نمیدونمبرم سرچ کنم اگه میدن برم تو کارش😂

میشه از سایت دیگه اعتبار سنجی کنم چون سایت دیگه نهایت ۲۰ تومن میگیره

یا باید از خود برنامه که ۵۰ تومن برا اعتبار سنجی میکنه نگاه کنم؟

میشه از سایت دیگه اعتبار سنجی کنم چون سایت دیگه نهایت ۲۰ تومن میگیرهیا باید از خود برنامه که ۵۰ تومن ...

ما از برنامه صاد ۲۴ گرفتیم  بانکم قبول کرد

من غیر حضوری میخوام ثبت نام‌کنمب نظرت از برنامه دیگه بگیرم‌میشه؟

معمولا قبول میکنن چون اونا فقط میخوان رتبه رو بدونن