ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
طرح ۱۵ روزه هم دارن دربارش میدونین؟من اگه ۳۰ تومن ۱۵ روز بزارم ۶۰ تومن برمیدارم؟۳۰ تومن برا اعتبار a ...
درباره این نمیدونم
برم سرچ کنم اگه میدن برم تو کارش😂
میشه از سایت دیگه اعتبار سنجی کنم چون سایت دیگه نهایت ۲۰ تومن میگیرهیا باید از خود برنامه که ۵۰ تومن ...
ما از برنامه صاد ۲۴ گرفتیم بانکم قبول کرد
من غیر حضوری میخوام ثبت نامکنمب نظرت از برنامه دیگه بگیرممیشه؟
معمولا قبول میکنن چون اونا فقط میخوان رتبه رو بدونن