2777
2789
عنوان

تنهایی تو مدرسه✨

139 بازدید | 28 پست

سلام سلام،

من با یکی از بچه های کلاسمون رابطم خوب نیست و اتفاقا کل کلاسمون به جز۴یا۵نفر اکیپ اون دختره هست،

البته که اون ۴ و۵ نفر هم دلشون میخواد توی اون اکیپ باشن و هی خودشونو بزور جا میدن اون تو،

واقعا خیلی حس بدی دارم وقتی تنهایی میرم زنگ تفریح،

مخصوصا واسه ی انجام ورزش و یا کار گروهی خیلیی استرس میگیرم چون کسی منو نمیخواد.

میشه یه کم از تجربه هاتون بگین؟:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم توی اکیپ خاصی نبودماونقدر ک فک میکنی مهم نیستاتفاقا اعصابتم راحت تره چون اکیپا خیلی اوقات حاشیه ...

وقتی میبینم دارن با هم میخندن و من حتی نمیتونم همراهشون بخندم از شدت معذب بودن پاهام میلرزه

وقتی میبینم دارن با هم میخندن و من حتی نمیتونم همراهشون بخندم از شدت معذب بودن پاهام میلرزه

ببین من ی دوستایی هم داشتم ولی گاهی اوقات اینطوری میشد ک اونا باهم اکیپی حرف میزدن من تنها میرفتم بیرون

و اصلا حس بدیم نداشتم چون انتخاب خودم بود

دید و حس خودتو عوض کن

درضمن اون خنده ها خیلیاشون نمایشیه

خیلی وقتا اعضای اون اکیپ خودشونم باهم راحت نیستن و انگار با ی فاصله خاصی ارتباط میگیرن باهم صرفا واسه سرگرمی

و تو خیلی چیزاروهم نمی بینی مثلا اینکه چقدر کسی از ی تیکه ای ک توی اون گروه بهش انداختن فکرش درگیر شده چون طرف نمیاد ب تو بگه

ولی هست همچین چیزایی

و خیلی از دوستی هاشونم الکیه طوری ک اگه مدرسه تموم بشه ی خبرم دیگه از هم نمیگیرن

طبق تجربه بقیه و دیده هام میگم

Intj- 

متاسفانه خودم جز همون سال بالاییام😂

عه خوب پس برو با اون سال پایینا

مثلا با یه سال ۱۱ همی اونام تنها زیاد دارن که منتظره یکی بره پیششون برو باهم رفیق بشید زنگ تفریح بیوفتید باهم

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

ببین من وقتی سنم کم بود اوایل ابتدایی اینا خیلی سر این مسئله حساس بودم که یوقت تک نیوفتم و سعی میکردم هر طور شده با یه نفر دوست بشم ، اما کار درست اینه که با اینکه تنهایی ولی اعتماد به نفست رو حفظ کنی و بری توی کارای فرهنگی هنری مدرسه مشارکت کنی ، یا اینکه با دیگران به عناوین مختلف صحبت کن ، سعی کن یکی رو پیدا کنی که یه وجه اشتراک با هم داشته باشید و درمورد اون موضوع حرف بزنید ، اصلااااا به کسی برای دوست شدن اصرار نکن و از خودت ضعف نشون نده ، معمولا آدما جذب کسایی که قدرتمندن میشن حتی اگه تنها باشه 

اونا خودشون بزور میخوان برن تو اون اکیپ

تحت تاثیر جو هست

اوناام ادمای ضعیفی هستن ک سریع تحت تاثیر قرار میگیرن

ماام ی اکیپ سم داشتیم یسریا الکی میخواستن خودشونو جا بدن ک فقط حس خفن بودن کنن وگرنه اون اکیپ خیلی داغون بود

ولی اونا جرئت تنها بودنو نداشتن میخواستن هرطور شده تو ی اکیپ باشن فقط

Intj-