2777
2789
عنوان

مرد شوخ طبع

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 76 پست
خیلی خوووبه ادم پیر نمیشه

😁😁😁 اره خیلی

خدا حفظتون کنه هم شما هم شوهرتون رو

😘😘😘😘

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون زن هم گرفتع

اره

چه ایرادی داره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب پس منظورتو درست نرسوندیچون مرد جدی لزوما مردی نیست که شوخی بیمزه نکنهاتفاقا مردای جدی و مردای خشن ...

من شوخی جالب و به جا و بامزه و فقط با نزدیکام میکنم نه در حدی که به طرفم بربخوره

من شوخی جالب و به جا و بامزه و فقط با نزدیکام میکنم نه در حدی که به طرفم بربخوره

اینکه خوبه

اهل کجایی

اره بخدا من احساس میکنم اگه اینجوری نبود خیلی زود پیر میشدمبعد امان از فحش هاش😂میدونم فحش بده و نبا ...

🤣🤣🤣 واعییی نه بابا چه بدی ای 

نمک زندگی همین چیزاس

یکی تو سایت میگفت من شوهرم وقتی میخواد بخوابه پشتشو ب من بکنه میگه ببخشید😐😂 من راستش اصلااا خوشم نمیاد از این زندگی های خشک خسته کنندس اه😒😂توی خانوادمونم داریم که همش همدیگه رو با خانوم و آقا صدا میکنن بهمدیگه میگن شما 😂 چندشم میشه

🤣🤣🤣 واعییی نه بابا چه بدی ای نمک زندگی همین چیزاسیکی تو سایت میگفت من شوهرم وقتی میخواد بخوابه پش ...

منم

ببین من خیلی با ادب بودما از اول .هیییچ فحشی نمیدادم روم نمیشد .این خراب کرد منو😂

الان جلو دهن منو خودشم نمیتونه بگیره دیگ🤣

اره بقول تو نمک زندگی ان

ادم پیر نمیشه

منمببین من خیلی با ادب بودما از اول .هیییچ فحشی نمیدادم روم نمیشد .این خراب کرد منو😂الان جلو دهن من ...

من یسری اول ازدواج بهش دهن کجی کردم تا چند شب میگفتم وای چ کار زشتی کردم 😐🤣الانمونو ببینی🤣🤣🤣

من یسری اول ازدواج بهش دهن کجی کردم تا چند شب میگفتم وای چ کار زشتی کردم 😐🤣الانمونو ببینی🤣🤣🤣

وای عین منی چقد🤣🤣🤣اون بمن میگه تو فقط اب نمیدیدی وگرنه شناگر خوبی بودی راست میگه

تازه مامانمم بخدا خیلی خوب و مودب بود بخدا ساده ترین فحشارم نشنیده بودم ازش

الانرمامانمم از راه بدر کرده

همه رو بی تربیت کرد این

وای عین منی چقد🤣🤣🤣اون بمن میگه تو فقط اب نمیدیدی وگرنه شناگر خوبی بودی راست میگهتازه مامانمم بخدا ...

وایییی😂😂😂ن شوهر من پیش مامانم اینا خجالت میکشه 😂چند سالته ؟ چند وقته ازدواج کردی؟