2777
2789
عنوان

بلایی که مامانم سرم میاره هر روز

168 بازدید | 9 پست

بچه ها مامانم خیلی ترسوعه و هر لحظه فکر می‌کنه یه چیزی تو گلوش گیر کرده 

بارها انواع دکتر بردیمش ، بیمارستان نصف شب 

و هر جای دیگه 

من خودم کادر درمانم و می‌دونم فقط ترسع واقعا 

شاید هفته ای یک بار دو بار منو بد موقع بیدار می‌کنه میگه دارم میمیرم برس به دادم بعد که من بیدار میشم میگم بریم دکتر به اذن خدا همون لحظه میگه نه خوبم بهتر شدم و نمیاد دکتر 

امروز اوج خواب بودم داشته پرده میتکونده یه غبار رفته تو گلوش و حس کرده داره خفه میشه منو بیدار کرد خدا می‌دونه فک کردم قلبم ایست کردع اصن ی لحظه از شدت شوک جلو چشمام سیاهی رفت 

و بعد چند ثانیه گفت خوب شدم بخواب 

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم هر بار اینطوری پامیشم تا شب حالم بده

مادر باید برن اندوسکوپی، شاید یه مشکبی در مری هست

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مادر باید برن اندوسکوپی، شاید یه مشکبی در مری هست

رفته عزیزم 

اندوسکوپی 

سونوگرافی از قدام گردن 

سی تی ریه 

و چندین نوع معاینه دیگه 

یک لحظه چیزی تحریک می‌کنه ریشو سرفه می‌کنه میگه تموم شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته عزیزم اندوسکوپی سونوگرافی از قدام گردن سی تی ریه و چندین نوع معاینه دیگه یک لحظه چیزی تحریک می‌ ...

دست خودش نیست...حتما هنوز تشخیص داده نشده

شاید ریفلاکس مخفی داره، یکدفعه موقع بلع، محتویات معده میزنه بالا حس خفگی دست میده

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
دست خودش نیست...حتما هنوز تشخیص داده نشدهشاید ریفلاکس مخفی داره، یکدفعه موقع بلع، محتویات معده میزنه ...

نه عزیزم ندارع ریفلاکس 

فقط دیدی گاهی حس می‌کنی چیزی تو گلوت گیر کرده 

اون حالت میشه و فک می‌کنه کل راه تنفسش بسته شده