2777
2789

میشه تجربتون تعریف کنید ک احساس برد کردین خخخ 

مثلا خودم ....مادرشوهرم بهم تیکه انداخت گفت بچمو گرفتی ...عجب عروسی دارم و کلی تیکه 

با اینکه از درون تو ذهنم کلی فوشش دادم و میخاستم واسه تنبیهش دوباره دیر تر برم ک یاد بگیره تیکه انداختن ب من مساویست با کم کردن حضورم ....رفتم تو جلد ی برده با چشمای بغض الود ب شوهرم  گفتم  من یکی دوماه خونه مادرت نمیام اخه بهم اون حرفارو زد اونا منو دوست ندارن  نمیدونم چرا من ک دوسش دارم اخه مگه من بی حرمتی کردم خدای نکرده ... اما تو حتما برو مامانته چشم ب راهته  توروخدا برو ..

🤣🤣🤣دیدم شوهرم بعدش گفت غلط کردن منم نمیرم مگه مجردم 

خلاصه ک وقتی کسی برام بد میخاد منم شگردهای خاص خودمو دارم شمام از تجربتون بگین

بانوی کورد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها راز موفقیتم این بود که شوهرم از طرف خانواده اش هییییچ محبتی ندیده بود و من از محبت لبریزش کردم نه از سیاست، واقعا دلم واسش میسوخت از بچگی نه تنها محبت ندیده بود بهش خیلی ستم شده بود

الان یه تار موی من را با اونا عوض نمیکنه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
منم مث شما رفتار میکنم و جواب گرفتم تا حالا🥲البته واقعا خودمم اینطوریم که اگه جایی به همسرم بی احتر ...

میدونم گلم چقدر دلم برا خودم و بقیه ک مث من و شمان میسوزه ک باید برای اثبات خودمون قسم بخوریم میدونم دلت شکست دل منم شکست قلبم تند تند زد سکوت کردم .....چون بد نکردم بهشون براشون خوب خاستم محبت کردم اما بدی دیدم حسادت وحشتناک دیدم ....واسه همین مجبوریم اینجوری رفتار کنیم در مقابل افراد بدجنس و پر مدعا .وگرنه روان و زندگیمون رو نابود میکنن.

دقیقا باید متقابل بشه منم مث شما اجازه نمیدم کسی ب شوهرم توهین کنه .اما شوهرم تو رو هیچی بهشون نمیگه اصلا دفاع نمیکنه اما رفت امدو کم میکنه ک خداروشکر من ب همینم راضیم چون مادرهمسرم بشدتتتت بدنبال دراوردن صدای من و همسریه 

بانوی کورد ❤️

من تنها راز موفقیتم این بود که شوهرم از طرف خانواده اش هییییچ محبتی ندیده بود و من از محبت لبریزش کر ...

افرین دقیقا ماها باید چیزی رو ب همسرانمون بدیم ک خانوادش بهش ندادن ....مثال .من یک دوستی دارم ک مادرشوهرش خانوم جالبی نیست و ببخشید هرز میپره این نقطه ضعف شوهرش بود و دوستم با سیاست اومد دقیقا برعکس مادرش شد ینی یک خانوم باحیای ب تمام معنا و شوهرش خیلی کیف میکنه ....البته برای همه اوکی نیست .بعضی مردا ب هیچ صراطی مستقیم نیستا ک البته خیلی خیلی کمن 

بانوی کورد ❤️

میدونم گلم چقدر دلم برا خودم و بقیه ک مث من و شمان میسوزه ک باید برای اثبات خودمون قسم بخوریم میدونم ...

واقعا همینه من خیلی محبت کردم به مادرش و خواهرش حتی دخترای خواهرش،اما با پرتوقعی و حسادت همه چیو خراب کردن

دیگه نمیکنم چون از حماقت خودم پشیمونم

ولی روانم واقعا بهم ریخته

چیکار میکنی ک شوهرت سمت توعه؟؟مال من برعکسه توروخدا ی راه حل بده بهم

عزیزم حتما حتما تابپک های بانو آرتمیس رو بخون حتما 

کتاب رازهایی درباره مردان  و کتاب زنان زیرک و هنر زن بودن بخون 

تایپک ها یادت نره 

و اینم بدون خیلی سختی کشیدم تا ب اینجا رسیدم

بانوی کورد ❤️

گلم زیادی ذوق نکن کسی که به پدر و مادرش بگه غلط کردن ، یه روزی هم به هر دلیلی یا به خاطر یه کسی همین ...

گلم یادم نمیاد جایی گفته باشم از اینکه ب خانوادش گفته غلط کردن ذوق کردم .....من خوشحالیم بخاطر این بود ک بدون بحث و بدون دعوا تونستن خاسته بر حق خودمو انجام بدم ....چرا باید جایی برم ک توهین میشه بهم بی دلیل و اذیت میشم  ؟؟؟فقط ب این دلیل ک برده نیستم و برای خودم ارزش قائلم ؟؟؟؟خوب بود با همسرم بحث و دعوا میکردم؟؟؟؟

بانوی کورد ❤️

همیشه تو هرکاری خدارو هم ناظر ببنید سرخدارو نمیشه کلاه گذاشت!خدا سیاست بردار نیست!

دقیقا خدارو در نظر گرفتم ک باهمسرم بحث نکردم و در همین حد بسنده کردم .؟؟؟چرا فک میکنین افراد مومن و با خدا ی مشت ادم تو سری خور و بی سیاستن ..؟؟؟؟من خیلی لطف کردم ک نرفتم حقیقت واقعی مادر همسرمو بگم ....خدارو ناظر دیدم ک حرفهایی ک مادرش پشت سرم میزنه رو ب شوهرم انتقال نمیدم تا ارامش داشته باشه .خدارو ناظر دیدم ک جواب توهین ها و بی محلی های مادرشو نمیدم .....خدارودر نظر گرفتم ک ب همسرم کاری ندارم ک هرردز زنگ بزنه یا گاهی بدون من بره...اما مث اینکه یک سری سود میبرن از اینکه با اسم خدا مارو ملاحضه کار کنن

بانوی کورد ❤️

واقعا همینه من خیلی محبت کردم به مادرش و خواهرش حتی دخترای خواهرش،اما با پرتوقعی و حسادت همه چیو خرا ...

میدونم هممون بدون شناخت از ظرفیت طرف مفابل کلی احترام و محبت اغراق امیز میکنیم ...بعدا میفهمیم ک چقدر ب خودمون ظلم کردیم ....خودتو ببخش و برای جبران حتما ب خودت اجترام بزار حتما جواب توهینات رو بده البته با سیاست تا جبران بشه ...ماها ک نسل جدیدیم باید این بت خانواده همسر رو بشکنیم باید بفهمن ک تاج پادشاهی نزاشتن رو سر ما ک مارو گرفتن ...اونا ب خودشون لطف کردن ک پسرشون باما ازدواج کرد تا نسلشون ادامه داشته باشه تا از اعتیاد خانوم بازی و خرج خودشون کم بشه پس لطفی نکردن ک بخان ما کلفتیشون رو بکنیم ما فقط و فقط وظیفمون در قبال خانواده همسر احترامه اونم تا جایی ک احترام ببینیم 

بانوی کورد ❤️