2777
2789
عنوان

خسته از گرانی

194 بازدید | 12 پست

خستم دیشب خوابم نبرد کلی وام و قسط،اجاره ،افزایش قیمت طلا،چند روز پیش12 گرم طلا فروختیم تا بتونم پنچره های خونه نیمه ساخته رو بخریم،بازم امروز طلا شد 10 تومن.

از یطرف نمیشه راحت میوه خرید زیاد یا چیزای دیگه دلم به حال بچه 3 ماهم میسوزه و ایرانی که با این حجم مدیریت افتضاح رو به نابودی،از آلودگی زیست محیطی تا.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ماه صفر میخواستم طلا بخرم گرمی ۶ و نیم بود پولم جور نشد نشد بخرم الان که پولم جور شده طلا گرمی ۱۰ تومن علنا با پولم دیگه چس مثقال طلا هم نمیشه خرید 

در عرض یک ماه طلا چ گرون شد 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من اینجا به هر کی تونستم گفتم تا آذر طلا نفروشید

طلاهای خودم نفروختم شکر خدا 45گرم دارم

اون النگوها رو تو ده ماه جمع کرده بودیم ماشین خریدیم برا پس انداز نبود ولی خوب انگار روزیمون همونقدر بود الان خیلی بیشتر میشد