2777
2789
عنوان

بی بی چک و بنظرتون باردارم

578 بازدید | 57 پست

خانوما من ۶ روزه عقب انداختم..لک دیدم و ترشحاات صورتی داشتم فکر میکردم پریود میشم ولی نشدم هنوزم ادامه داره

حالت تهوع یکم دارم و ضعف بدنی

من دوست ندارم باردار باشم شرایطشو نداریم اصلا

تو این وضعیت گرونی.. مستاجر..تازه درسم تموم شده هدف داشتم کلی برای آینده 

راه حل برای سقط ندارین 🥲🥲

دکتر گفته بود تخمک هام ضعیفه برای باردار شدن باید قرص بخورم

فکرشو نمیکردم واقعا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی با شرایطت کنار بیا 

سقط گناهه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

گلم یعنی  چی راه حل برای سقط 

من سختی شرایط و اذیت هارو درک‌میکنم و شایدم درک‌نکنم‌اما میتونم‌فکر کنم چقدر برات سخته ولی با تمام  این‌ها ،این قتل کامل هست . گرفتن‌حق حیات از یه موجود که قبل از شما خدا خواسته که باشه ، واقعا اینجوری  کشتن یکی وقتی پاکه و حلال زاده هست و خواست خداست یعنی چی 

گلم یعنی چی راه حل برای سقط من سختی شرایط و اذیت هارو درک‌میکنم و شایدم درک‌نکنم‌اما میتونم‌فکر کنم ...

همسرم اعتیاد داره مستاجریم

بچم ۴ و نیمه است

من میخواستم آینده خوبی برای خودم بسازم 

علنا با این بارداری دیگه دست و پام بسته میشه

ان شاءالله شماهم باردار میشی و خدا دامنت رو سبز میکنهکاش به من نمیداد😔

ممنون قشنگم 😘

ناشکری نکن دختر میدونم سخته باورکن درکت میکنم حکمت زندگیت این بوده خیلیا میخوان خدا بهشون نمیده ازش نگذر بعدا واسه نگهداشتنش خداروشکر میکنی خیلیا دست خالی با وجود بچه موفق شدن