2777
2789

سلام دوستان

شنبه ظهر سزارین شدم از روز بعدش همینجوری سردرد و گردن درد دارم توروخدا کسی راهی بلده بگه چیکار کنم.

عوارض داروی بی حسیه

چیکار کنم داروی بی حسی زودتر از بدنم شسته بشه بره..

یا دردم قطع بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این درد کوفتی و کشیدم باید بری سرم بزنی بعد تا میتونی اب و آبمیوه و نسکافه بخور نسکافه چند تا لیوان بزرگگگگگ تند تند بری دسشویی خوب میشی وای من امونم رفته بود از این درد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وای وای منم سردردشو کشیدم و عوارض بیحسیه با هیچ دارویی آروم نمیشه من از دردش گریه میکردم آخر ی خانمی پسرمو ک بردم غربالگری گفت فقط سرم دگزا باید بزنی کخدا خیرش بده زدم رفتم خونه خوابیدم از شبش رفع شد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من تا یه هفته اینجور بودم

نوافن باید بخوری فقط کمش میکنه خوب نه!

مایعات زیاد و جای و قهوه و اینا بخور

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

با ماست محلی دوغ درست کن بخور یه ذره نمکش رو زیادکن فشا رت نیفته من از درد داشتم بیهوش میشدم همین دو ...

سردی بعد زایمان بشدت مضره هزارتا مرص بدتر و افسردگی میاره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...